miercuri, 11 februarie 2009

Caprele care lesina si economia romaneasca

Sponsori:

Ai auzit de caprele care lesina? Aparent sunt niste capre ca oricare capre, doar ca lesina. Au suferit o mutatie genetica si, de cate ori sunt speriate, excitate, bruscate, emotionate sau mai stiu eu ce... pur si simplu se prabusec din picioare.

Cedeaza nervos cu alte cuvinte, zac imobile pret de cateva secunde, dupa care isi revin ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si o zbughesc la loc, din loc.

America e tara unde prospera, mai exact in statul Tennessee. Dar, America e si tara de unde a venit criza economica. Si daca tot veni vorba, eu cred ca Romanica, dar nu numai, se comporta in fata crizei asteia precum caprele care lesina. Sa dam afara, sa taiem cheltuielile, sa ardem campiile si sa otravim fantanile. A venit criza, ne-am speriat un pic, lesinam zece secunde de emotie si apoi Dumnezeu cu mila...



Mai stam un pic sa gandim la ceea ce facem? Strategie, marketing, viziune, chestii?? Nooo. Sa-i dam pe toti afara, sa inchidem fabrici si uzine, taiem sporuri la tot poporul, inghetam salarii, tragem obloanele. Mesajul meu pentru marii manageri si economisti ai tarii este urmatorul: BAU!!


Vezi si:
- Emil Boc, in cusca crizei economice - video
- Un caine are cosmaruri - video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

cu zambetu' pe buze spunea...

mai stiu si eu capre cu fite care lesina cand sunt emotionate:)))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. da si eu stiu multe capre. de restul te cred pe cuvant:)

Trimiteți un comentariu