marți, 17 februarie 2009

Camuflaj natural. Cum s-au adaptat animalele mediului

Sponsori:

Daca evenimentele ultimelor zile au facut sa-ti inund retina si creierul cu povesti legate de Ioan Becali, Nikita, Ramona Gabor, gaini dansatoare sau mai stiu eu ce, hai sa ne si bucuram un pic ochiul cu niste fotografii cel putin interesante si usor artistice. Avem aici 13 poze despre cum au reusit unele animale sau insecte sa se adapteze mediului pentru a se face cat mai invizibile. Se apara in felul asta de potentiali inamici sau, dupa caz, reusesc mai bine sa se ascunda atunci cand vaneaza. Deci uita-te atent la poze si in fiecare din ele vei gasi undeva ascuns un mic animal sau insecta...

Capacitatea asta de adaptare, mai ales prin culori, se mai numeste mimetism. E vorba in special despre animale si plante. Dar se aplica si oamenilor. Adica daca esti mimetic inseamna ca te identifici fizic sau cromatic foarte tare cu locul in care te afli. Sau asa ceva:)














Vezi si:
- Cum arata o camera foto profesionala pe interior - poze
- Cele mai originale statui/sculpturi din lume - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Essences spunea...

ce tare!

Diana spunea...

Superbe pozele! In fiecare zi ne arati cate ceva interesant, bravo!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hei, ma bucur ca v-au placut. sunt intr-adevar aparte si mi-e mi-au dat o senzatie placuta. am niste desene in creion pe care o sa le postez cat de curand. sunt curios cum va vor placea alea:)

Diana spunea...

Abia asteptam! Sunt facute de tine?

Trimiteți un comentariu