marți, 27 ianuarie 2009

Romania 2009: bataie pentru o bucata de carne - video

Sponsori:

S-a intamplat in Romania anului 2009. La 20 de ani, adica, dupa caderea regimului comunist. Intr-o tara in care magazinele sunt pline de mancare, de bautura, de dulciuri si de toate prostiile, cateva sute de romani s-au inghestuit pentru o bucata de carne, vanduta la oferta. Adica un pic mai ieftina decat pretul ei normal.
The image “http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/chicken.gif?t=1233035796” cannot be displayed, because it contains errors.
Vanzatorii si mai tembeli s-au apucat sa arunce cu carne in populatie, vazand puhoiul care-i ameninta. Altii care erau pe margine radeau ca prostii. Ofticati probabil ca pierdusera startul si nu mai aveau nicio sansa la carnea minune. Inteligenii cozii, ca orice coada are inteligentii ei, se bucurau ca scena era filmata si va ajunge la televizor. Ei, lasa ca e bine si pe Anti-Plicti.

Ce poti sa mai zici? Ori ca e saracie mare, dar asta o stiam. Ori ca old habits die hard, adica dupa ce ai stat o viata intreaga la cozi, parca ti-e dor, asa, de un mic chilipir. Doar la moastele cuvioasei Parascheva se mai bat oamenii asa. Pentru istorie, sa mai spunem ca scena de mai jos se intampla intr-un hipermarket din Brasov. Si tot pentru istorie, povestea avea loc duminica asta, adica cu mai putin de 24 de ore inainte de ziua lui Ceausescu. Nimic nu e intamplator pe lume :)

Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Urata chestie...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da. grotesca.

cu zambetu' pe buze spunea...

pff....oameni fara maniere...exasperati de viata?chiar nu au altceva mai bun de facut oare?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

cate un pic din toate, probabil...

Trimiteți un comentariu