sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Pasarile au prabusit avionul in rau - galerie foto

Sponsori:

La doua-trei minute dupa ce a decolat de pe aeroportul La Guardia din New York, un avion Airbus A-320 nimereste fix intr-un stol de gaste. Ii face praf ambele motoare. Pilotul alerteaza pasagerii - 155 de oameni - sa fie pe faza ca va incerca o aterizare de urgenta in apele inghetate ale raului Hudson, aflat in apropiere de New York.

Aterizarea i-a reusit din plin, asa ca toata lumea s-a trezit destul de teafara dar drama abia atunci incepea. Avionul era pe cale sa se scufunde in apele adanci ale raului.

Odata treziti in rau, oamenii s-au urcat pe aripile avionului care se ducea incet in jos, asteptand sa fie salvati. Ceea ce s-a si intamplat, ca doar erau in America. Despre acoperirea mass-media a incidentului se vorbeste mai bine AICI.

De mentionat ca televiziunile romanesti au cam dormit in prima parte a incidentului, care s-a intamplat aseara (joi seara aproape de miezul noptii). Mai multe vorbe despre povestea asta poti gasi AICI. Au aparut intre timp si primele fotografii ale incidentului, caci despre asta e vorba...

Ar mai fi de spus ca pilotul avionului, Chesley B. "Sully" Sullenberger, a devenit erou in SUA pentru felul exemplar in care s-a comportat.








Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Toate avioanele din lume
- Aterizare fortata
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu