vineri, 9 ianuarie 2009

Isterieeeee !!! Vreau sa sune telefonuuuuul !!!!!

Sponsori:

Vreau sa sune telefonul!!!! Am spus lucrul asta. DE CE NU SUNA TELEFONUL???? Vreau sa sune telefonul!! VREAU SA SUNE TELEFONUL!!! VREAU. SA. SUNE. TELEFONUL. Vreau sa sune telefonul!!! Daca nu este mama solutia, care este? VREAU SA SUNE TELEFONUL!!!!!!!!

Istericooooo!!! Opreste-te!!! VREAU SA TE OPRESTI!!!! NU TE MAI POT AUZI!!!! TAMPITO!!!! Vreau sa nu mai tipi!!!! NU MAI TIPA!!!!! Faaaaaaaaaaaa!!!! Hoooooooooooo!!!!

Doamneeee. Isterie generala la National Tv, zilele trecute. E vorba de celebrele concursuri interactive ale lor si ale tuturor. Daca pana acum eram obisnuiti sa fie ele, fetele prezentatoare, injurate sau muite, acum iata ca noi suntem cei care ne-o luam in freza. Pentru ca NU SUNA TELEFONUUUUL... Sunati, ma, naibii careva, ca n-o mai pot auzi pe aia.



5.000 de lei a costat-o pe fata, cu televiziunea ei cu tot, prestatia de mai sus (plus telefonul facut tandari). CNA i-a aplicat scurt, de nervi asa, o amenda pentru ca moderatoarea "a avut o atitudine violenta cand invita telespectatorii sa participe la competitie, fapt care putea sa afecteze dezvoltarea psihica a minorilor". Ce sa afecteze dezvoltarea psihica a minorilor, spun eu, ca o face varza si pe cea a adultilor...

Daca noua, ca nu ne cunoaste, ne-o trage de nu ne vedem, nu vreau sa-mi inchipui cu ce se alege barbatu-so. De fapt, cred ca e o scena tipica din familia ei :))

Vai Romanico ce-ai ajuns... Iete ca se poate face scandal mai mult si ca Becali, Vadim si Mitica de la Liga la un loc. Maine poimaine o sa apara dl. Boc si o sa ne spuna: "Vreau sa ma votati. De ce nu ma votati. VREAU SA MA VOTATI.... Solutia nu e PNL-ul. DE CE NU MA VOTATI... VREAU SA MA VOTATI !!". :)))

Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi pe Anti-Plicti si:
- Gherle... pardon. Perle la tv
- Camera ascunsa, haios rau (daca nu esti ei)
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

zurliu spunea...

scary

Unknown spunea...

:)) ...pai cine sa mai sune atunci...cred ca li sa facut la toti frica :)))

Anonim spunea...

Asta intrece, intr-adevar, nivelul lui Becali...si altii de genul lui.
Ce nu ma uitam eu niciodata la emisuni de genul asta...acum mi-e frica sa deschid televizorul...

Trimiteți un comentariu