joi, 4 decembrie 2008

Stiti ca vine James Blunt in Romania, nu?

Sponsori:

James Blunt la Bucuresti. O veste care m-a bucurat din cel putin doua motive. Unu - pentru ca mai vin si artisti in voga sa ne viziteze gropile, poluarea si ospitalitatea. Si doi - chiar imi place individul. Asa plangacios cum e.

Deci, pe 21 februarie, la Romaero, pregatiti-va(-ti) cu mic cu mare pentru o cura de muzica de calitate sau sa plangeti, voi gagicile mai ales, cum n-ati mai facut-o de mult. 6.000 de insi vor fi in situatia asta, intr-o sala cica special amenajata. Biletele, dac-or mai fi, sunt puse deja in vanzare si sa tot coste intre 100 si 500 de lei. (Pentru fanii fani, se gasesc in reteaua Flanco si la magazinul Muzica)

Sper sa nu spun vorba mare, dar muzica lui mereu mi s-a parut usor psihedelica. L-au injurat multi pe dl. Blunt ca ar fi cam plangacios... invidiosii, evident. Am ascultat de f. multe ori albumul Back to Bedlam si nici ca m-am saturat. Il recomand tuturor, ca si concertul din februarie. Poate n-o sa-l ratez nici eu, asa ca ne vedem acolo:) Hai sa vedem ce piesa interesanta sa va pun... Uite, ceva frumos, care nu e pe albumul de care vorbeam. Dar e ca lumea;)

- Pavarotti traieste
- Oooooffff

Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Vand bilete James Blunt , Parter randul 2 si 3, pret 250 RON. Pretul Oficial al biletului in LOcatia Parter este de 500 RON. Contact :0756294217

Trimiteți un comentariu