luni, 29 decembrie 2008

Mesaje sms si mass-uri haioase de Revelion

Sponsori:

Continuu traditia inceputa de Craciun si ies pe interval cu cateva mesaje de sms, mass-uri (spune-le cum vrei) mai haioase asa, pentru Revelion si Noul An ce vine. Pentru cei aflati in pana de idei, cateva sugestii care pot face mai frumoasa seara dintre ani.

The image “http://www.bestanimations.com/Holidays/Fireworks/Fireworks-01-june.gif” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://www.bestanimations.com/Holidays/Fireworks/Fireworks-02-june.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

  • Aho, aho, prieten bun... Care stai pe mess acum... Ia opreste-te din scris... Si-asculta ce-am de zis... Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK sau NMD... Sper sa nu imi dai ignore... Ca iti spun un plugusor... N-am intrat sa te stresez... Am venit sa iti urez... La Multi Ani si fericire... Liste de id-uri pline!

  • Lovi-te-ar trenul fericirii, trazni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani!

  • 2009 este la usa, asa ca tine minte: viata-i scurta! Incalca regulile, pune-ti intrebari, iarta repede, iubeste cu adevarat, razi fara retinere, si nu regreta nimic din ce te-a facut sa zambesti sau sa simti. La Multi Ani 2009!

  • “Anul nou ce va veni sa-ti aduk bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii k sa moara toti dusmanii, sa traiesti k si bunica… LA MULTZI ANI! si pupa sticla…..”

  • Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Evitaţi consumul excesiv de zahăr, sare şi grăsimi! Na! La multi ani acum!

  • In contul tau nr 2009 la banca “viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli…! La Multi Ani 2009 !

  • Daca un picior de-al tau ar fi Craciunul iar altul Pastele, pot sa te vizitez de Revelion sa-ti urez La Multi Ani??

  • BOC, BOC, BOC la usa ta. Vreau sa iti urez ceva: Iti doresc sa fii NASTASE, sa ai minim 4 case, iti urez sa fii VIDEANU, ca sa vinzi borduri tot anu, sa fii mai istet ca GEOANA si la bani peste PRIGOANA si sa bei tuica cu toiu, ca nea NICU VACAROIU ca BASESCU bun barbat ca sa dormi cu UDREA-n pat. Asta am avut de spus: La Anu' si La Multi ANI!!!!

Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Mass-uri de mess si sms haioase, mai sa te doara burta
- Test psihologic interesant. Cum se invarte fata?

.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

A.M.I.A. spunea...

ce tare este ultimul. genial =))

Anonim spunea...

faine

Anonim spunea...

sunt cool massuri-le

Anonim spunea...

prea tari massurile

Anonim spunea...

misto tare dar asi vrea ceva mai belea

Trimiteți un comentariu