duminică, 26 octombrie 2008

Oala care se topeste (Melting Pot) ep. 7

Sponsori:

- am auzit recent o replica ce mi-a placut ingrozitor de mult. Un fel de eufemism, parca asa-i zice, nu? Cineva vorbea despre altcineva, care era oarecum mai mincinos asa... Si zicea: "dl. X are o relatie flexibila cu adevarul". Tare de tot!!

- se zvoneste, din surse sigure, ca dl. Hurezeanu - ca-si seful deja al Realitatii - si-a petrecut cel putin o zi trecand pe la birourile fiecarui angajat pentru a vedea ce, cum si cat de bine isi face treaba. Nu stiu ce pregateste, sau nu anticipez, dar mi se pare cam naspa. Rudimentar sau eficient? Oricum, lasa bre ziaristul in pace, nu-i sufla vant rece in ceafa. Parerea mea...

- cica nimeni nu stie cu exactitate cam cate site-uri de internet exista in lumea asta... sunt dezbateri aprinse. Am cautat din greseala "www" pe Google si mi-a gasit peste 25 de miliarde de pagini. Evident ca sunt mai multe. Unele surse spun ceva de vreo 40 de miliarde de pagini la ora actuala. Clar ca cifrele se schimba rapid in fiecare ora... Ar mai fi de retinut ca pagini porno erau in jur de 70j de mii, cu jumatate de an in urma... Acum sa tot fie vreo 100 de mii. Much more entertainment than I cand handle... :)

- mi-a placut de Base la inceput. Ma vad nevoit sa nu fiu intru totul de acord cu ultima decizie a lui, de a promulga legea cu salariile profesorilor. Sigur ca Parlamentul fost cel care a deschis cutia Pandorei, sau chiar Guvernul, pentru cei scrupulosi. Oricum, ce-a facut cu legea asta mi-a aratat ca nici macar la capitolul demagogie nu mai sta cum statea odata. L-am vazut si intr-o reluare, a unei emisiuni de acum vreun an... era mult mai relaxat si mai sigur pe el atunci. I-a mai trecut intre timp. Am mai scris ceva aici. Se anunta oricum vremuri interesante in preajma alegerilor si mai ales dupa aflarea rezultatelor.

- Apropos TV. O emisiune pe Pro TV care dureaza de ceva timp. Ma gandeam nu demult cat de incremenita e emisiunea... aceleasi cadre, aceleasi glume ale lui Andi Moisescu, aceleasi efecte sonore. Am fost placut surprins sa o vad duminica asta schimbata. Andi a iesit din studio, incepe sa faca interviuri si in strada si sa-i mai caute pe oameni si la ei acasa. E un progres pe care il salut.

- Eda Marcus. E o fata noua care prezinta stirile sportive la TVR. Mi s-a parut o gura de aer proaspat cand am vazut-o, la inceput. Ultima oara cand am vazut-o parca nu ii mergea chiar asa bine... Probabil mediul, sau mai stiu eu ce, isi spune cuvantul. Hai fata, ce naiba!!

Abonare RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu