vineri, 12 septembrie 2008

Ajutam un om?

Sponsori:


Acest post se doreste a veni intr-un fel in ajutorul breslei actorilor, care a strans randurile in jurul baiatului astuia, George Calin, actor si el. Ideea e, pe scurt, ca baiatul asta s-a ales cu o gaura in obraz, dupa ce a fost impuscat in plin centrul Bucurestiului, la o terasa.

Varianta cea mai plauzibila si credibila este cea in care George a sarit in ajutorul unei prietene care a spart un ghiveci de flori al terasei langa care isi parcase masina. Un angajat al localului, ca sa nu-i spun bruta, si-a varsat nervii acumulati in luni, poate ani de frecare a buhai, fix pe el si mai mult i-a pus pistolul la tampla si a tras. De nervi asa, ca daca tot avea arma fara permis, de ce sa n-o foloseasca? Nu i-a perforat decat obrazul, dupa ce actorul a reusit sa se fereasca.

Gorila e cercetata in stare de libertate si astia sunt in stare sa-l scape nevinovat. George se lupta acum prin tribunale insa e decis sa-si caute dreptatea pana la capat.

Nu stiu in ce masura poate fi ajutat… Eu unul nu-l cunosc, ci doar pe cineva care il stie. Cred insa ca putem cel putin sa simpatizam cu cauza lui, sa-i vizitam blogul in care isi povesteste drama si sa-i transmitem eventual sprijinul nostru. Nu costa nimic. Daca cineva are alte idei… sa se simta liber sa le puna in aplicare. Blogul in care George isi povesteste patania este AICI.

Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

horroooooor! incredibil ce ti se poate intampla. adica mergi sa bei o bere ca omu' si tot ca omu' te bagi sa ajuti si o iei la propriu. nu cu pumnu', ma intelegi, ca e anacronic, cu pistolul! DIRECT!
la puscarie si la casa de nebuni!!!
sanatate multa, i-am lasat si un comentariu pe blog.

Anonim spunea...

merci de implicare. o mizerie, intr-adevar. mai mult, actor fiind, omul asta lucreaza cu fatza, care i-a fost maltratata. deci poate ramane si fara obiectul muncii. si vorba aia, in plin centru. e bine sa ne mai implicam din cand in cand, deci merci inca odata. te mai astept.

Anonim spunea...

Wow! I-am vizitat blogul si transmis cateva ganduri. Oribil! Puteam fi oricare. Iar brutele astea chiar mai trebuie puse la respect din cand in cand. Daca au pulan nu sunt chiar dumnezei.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

De acord, Mark. Sunt convins, si a si scris la un moment dat, ca fiecare mesaj conteaza pt el. Sper s-o scoata la capat.

Trimiteți un comentariu