luni, 4 februarie 2008

Cum zboara David Copperfield ?

Sponsori:

The image “http://www.bambinidisatana.com/illusionismo/immagini/fly2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Dintotdeauna mi-am dorit sa zbor... Mai visez (la propriu) ca o fac... Altii au reusit-o mai bine, mult mai bine, pentru ca eu in visele mele cam cad de fiecare data sau abia reusesc sa ma ridic de la pamant cateva secunde. Ei bine, David Copperfield vad ca o reuseste foarte bine. Am cautat ceva, dar pana la urma am reusit sa aflu cum o face, lucru pe care il arat aici, in cele ce urmeaza. Mai intai materialul original, apoi cel explicat. Fotografia e un bonus. Enjoy!! Scuze celor care inca vor sa creada ca David zboara cu adevarat:)



Si aici explicatia. Pe cat de complicat pare, pe atat de simplu este.



Iar aici, fotografia bonus, in care se vede reflexia uneia din sforile de sustinere....Reflexia se zareste doar o fractiune de secunda si este probabil devoalata de un reflector....



Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Essences spunea...

Eu intr-o seara am visat ca eram in fata liceului, iar doamna dirigina cu o colega de-a mea erau in pom. Eu am zburat pana la ele si le-am adus pe pamant tefere. Diriga era de religie, so :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

asta da vis!! pai esti fericita. eu de cate ori visez ca zbor abia daca ma ridic cativa centimetri si cad la loc...

Trimiteți un comentariu