luni, 20 septembrie 2010

Superb! Adorabil!! O reclama incredibila - video

Sponsori:

Cum e cand adultii dau in mintea copiilor? M-am uitat de mai multe ori la clipul asta, atat de adorabil e. Nici nu-mi dau seama cum e facut, probabil post-procesat. Dar nici nu mai conteaza. Ideea si mesajul pe care le transmit pot sa-ti dea fiori :) As cumpara telefonul la care-i fac reclama (Samsung Galaxy) doar de dragul clipului. Bine, n-o sa-l cumpar, ca am unul deja... dar ideea chiar face toti banii. Enjoy!



La ora la care scriu randurile astea, aproape 3,5 milioane de oameni au vazut clipul. E totusi proaspat, de luna asta, dar daca l-ai vazut cumva, sper ca ti-a facut placere revederea lui.

Vezi si:
- Copiii spun lucruri trasnite si la radio
- Super-oferta! Au bagat copii la Real
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

olympia spunea...

in adancul sufletului cu totii suntem copii...filmuletul confirma

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

asa este. unii nu ne dam seama, altii nu recunoastem :)

Anonim spunea...

ce fain, ce oameni simpatici:)) vreau si eu!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ anonim - daaa. eu cred c-au lasat fetitza sa danseze si dupa aia i-au invatat pasii :) (cu cazaturi cu tot:)

VictorCh spunea...

OBLIGATORIU e post-procesat!
Evolutia e limpede: cineva apropiat (probabil o ruda sau prieten) a filmat fetita topaind; altcineva (regizor, coreograf, etc) a vazut filmuletul, i-a placut si a avut o idee geniala (SAU, ruda/prieten fiind, a vrut neaparat sa-i faca o surpriza fetitei si a iesit "o minune"). Ulterior, folosind dansatori de exceptie (UITATI-VA numai cum mimeaza miscarile "lejere" ale fetei! EA le face din lipsa de coordonare reflexa a musculaturii, da' CAT de greu e sa mimezi asa ceva ca adult! Cate un muschi (sau grupa de muschi) sa fie complet relaxat/a, cand tu esti nu numai adult, ci SI dansator pe deasupra (!) si coordonarea diferitelor grupe de muschi ti-a intrat in reflex neconditionat!) a incercat sa imite miscarile fetitei, si a reusit in mod stralucit (cel putin dansatorii pe care pot eu sa-i vad limpede, cei "din primul si al doilea rand").
SAU vreun coreograf (si/sau "sef de trupa de dans") a observat TIPUL miscarilor fetitei si i s-a parut interesant, a hotarat sa le studieze mai cu atentie (eventual cu scop didactic/de perfectionare), apoi "le-a incercat" in grup - si ASTA-i rezultatul.
CUM anume a fost mecanismul luarii deciziei de mimare a miscarilor fetei nu e foarte sigur, dar "itinerariul" general parcurs de clip - cam este.

Trimiteți un comentariu