vineri, 24 septembrie 2010

Pozutzele de vineri... (ep. 87)

Sponsori:

Motto: Cea mai buna metoda de a prezice viitorul este sa-l creezi tu singur


Uite asa dotata e Udrea... Faci schimb cu Carla??
Cum racesti aerul conditionat
Usor cu pianul pe... Dambovita (referinte aici)
Parlamentar in timpul sedintei
Farmville, Editia Wii
Optimism sau pesimism. Sutienul e jumatate plin sau gol?
La mine pe Facebook
Guns N' Roses la Bucuresti

Interior de avion privat
Mel Gibson deghizat pe strada
I love you, Michael!!

O parlamentara a protestat in zeghe
Daca as fi fost negru... :)



Mda...
Uita-te la numar... Cat e valoarea matematica a lui "pi"?



Merge?
Intre timp, in India...

.
Twitter
Facebook

12 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Frumoase....cea mai tare este cea cu sandalele prastie....ultima e de plans!!!

Andreea spunea...

E de-a dreptul rautacioasa poza aceea cu Basescu si cu Sarkozy unde se face trimitere la doamna Udrea.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - ma bucur ca au trecut si astea testul. iti dedic totusi prima poza :)

@ andreea - aoleu. sper ca nu te-a ofensat prea tare... totusi unde ti-e simtul umorului? e o gluma, bre... faptul ca dna udrea e ditamai ministrul si ca a crosetat in direct la teve nu ti se pare o rautate? :) sa mai spun ca cei doi sunt niste crai? :)

VictorCh spunea...

Interesanta cea cu interiorul avionului privat, si excelente si aia cu cheile de contact - spermatozoizi, si replica cetateanului de pe Facebook, ba chiar si cea cu negrul si cea cu iarna fetelor, da' cea mai "mortala" cred ca e dinafara articolului: cea din bara dreapta, cu ursul panda care si-a dezbracat "petele negre" ca sa faca baie...

Anonim spunea...

Un loc la avionul privat, va rog...:D

Zboara pianule, zboara .....

Da mai Cippy, negru ala face toti banii :)))))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - haha. ai dreptate, ursul este genial. iti dedic tot un animal, adica ultima poza.

@ april - aduce cu mine, mai ales la urechi :) iti dedic... prima poza. ai putea fi tu ala :D

VictorCh spunea...

Ups! Tre' sa mai exersez "suptul"! (VAD eu - in functie de context - daca e important A CE (CU ghilimele), sau DE LA CINE (FARA ghilimele)!)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - n-o lua asa, haha. am vrut sa-ti dedic un animal (pentru ca ti-a placut ursul) si hipopotamul a mers la april care e specialista in foto/video :)

VictorCh spunea...

ATENTIE: declar acum verbatim ca eu NU dorisem sa insinuez ca eu te-as banui pe dumneata de... "intentii necurate" la adresa mea: n-am nici un motiv sa cred ca - daca pana acum nu "te-am prins" niciodata facand asta - ai incepe s-o faci taman acuma (si taman cu mine care - intre noi fie vorba - sunt "un sfintisor": "m-am deghizat" cu aureola ca sa am sub ce (sau DUPA ce) sa-mi ascund cornitele! lol - asta ar fi mers si din partea voastra, da' vad ca nu "va indemnati"...)
Fii linistit, ca - daca aveam intentia de a rastalmaci "aiurea" - SI poza cu hipopotamul o puteam URGENT interpreta drept o aluzie la "corpolenta" mea exagerata! Dealtfel, daca mi-o pun in cap cu-tot-dinadinsul, cred ca nu ai publicat pana acum pe blog nici o singura poza, desen sau caricatura careia sa nu-i pot gasi rastalmaciri negative pe care sa le pot apoi interpreta drept aluzie... negativa fie la adresa mea, fie a altora (in functie de caz si context).

VictorCh spunea...

SUNT CAPABIL s-o fac, dar NU am aceasta intentie, nu-mi sta in fire! (Am invatat s-o fac DOAR ca pe o metoda de "autoaparare prin atac preventiv" impotriva altora care CHIAR ASA PROCEDAU! Ulterior au cam regretat... Nu mai stateau in prezenta mea fiindca nu mai indrazneau nici macar sa taca - SI TACERII lor ii gaseam conotatii... defavorabile, fie direct la adresa lor, fie la adresa celorlalti din incapere, "ridicandu-li-i in cap" astfel pe toti, MAI ALES ca era cunoscut faptul ca ei rastalmacesc totul cu rea-credinta, deci rastalmacirile MELE rau-intentionate deveneau implicit credibile ca fiind intentionate de catre ei!)

P.S. EXCELENTA replica data lui April (cu urechile)!

VictorCh spunea...

NA! Ca "nu mi-a luat" prima parte a comentariului. Reiau, impartind in doua - asadar urmatoarele doua comentarii isi au locul INAINTEA celor doua precedente:

Am inteles, am inteles...
Ai vrut sa fii politicos, asa ca nu mi-ai spus direct ca sunt un bou, ci doar mi-ai... "semnalat discret" ca dumneata consideri ca sunt inca PREA tanar pt o asemenea... "caracterizare", si in consecinta (inca) ma consideri un "fost viitor taur"! lol

Cippy, eu nu ma pronunt negandit: iti scrisesem candva ca nu sunt suparacios si ca "gust" glumele, chiar si pe cele "pe seama mea" (de la un anumit nivel de calitate in sus si pana la un anumit nivel de... "virulenta", de malitiozitate - nivele pe care pana acum, de cand iti citesc eu blogul, nu am remarcat ca dumneata sa le fi excedat nu numai la adresa mea, ci nicaieri, la adresa nimanui) - si nu doar am afirmat-o, ci am si gandit-o.

VictorCh spunea...

Consider ca in aceste circumstante este normal sa ma astept sa si "incasez" cate una "decenta" din-cand-in-cand. Pana acum vad ca n-a venit (nici din partea dumitale, nici a co-comentatorilor (!) :D ), asa ca daca nu ma "luati in tarbaca" voi, m-am decis s-o fac eu insumi (in comentariul precedent) - poate ceva mai... vitriolant decat mi-ar placea (cu adevarat) s-o faceti voi, dar NU in mod exagerat - ca "sa va dau ghes".
Interpretarea din ACEST comentariu e destinata DOAR sa te faca sa vezi ca exista SI ALTE posibile... interpretari, "conotatii" ( SI MAI... "aprige") ale unor asemenea dedicatii, nu numai ca cea (relativ benigna) pe care o sugerasem eu (oarecum indirect) in comentariul meu anterior.

Trimiteți un comentariu