joi, 23 septembrie 2010

Noul Anti Plicti este oficial lansat la apa

Sponsori:

Lume, lume. Asteptarea a luat sfarsit. Minunea pe care n-o asteptati deloc s-a intamplat. Am dat drumul la blogul nou. AntiPlicti.ro este de astazi functional si a vazut lumina internetului. Bine, el a vazut-o de mai de mult dar acum, dupa cateva teste sumare, ii facem si botezul cum ar veni.

Nimic nu se mai poate intampla. Si daca ar cadea guvernul in Parlament sau Bianca lui Bote' din pat, Anti Plicti tot va merge mai departe. Iti voi explica acolo mai multe. Deocamdata ce as vrea sa precizez aici este ca si actualul blog, pe care il citesti acum va merge mai departe o vreme.

Voi continua sa scriu zilnic aici si voi merge cu cele doua in paralel cel putin o luna. Din ratiuni tehnice in primul rand. Blogul cel nou este inca in stadiul Beta, mai fac teste la el, dar e suficient de gata pentru a vedea lumina internetului mare.

Avem si ceva noutati acolo, precum rubrica Erotica sau Stirutzele de miercuri :) Exista si ceva poze cu subsemnatul la sectiunea Despre... si o mascota (o poti vedea deja aici)... si un template pentru cine viziteaza blogul de pe telefonul mobil... Noutatile vor continua deci hai ca e bine :)

PS 1: cine doreste si cine pofteste, este rugat sa schimbe adrea actualului Anti-Plicti din blogroll cu cea noua - http://www.antiplicti.ro/. Comunicati-mi va rog ca ati facut asta si voi adauga treptat noile bloguri in blogroll-ul de dincolo.

PS 2: cititorii din RSS (stiti ca nu v-am uitat) sunt rugati sa adauge si noua adresa RSS, care este fix AICI.

Sa-mi spui cum iti pare fie aici, fie acolo :)

Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

super, felicitări!
şi eu, şi eu!! te-am trecut în blogroll :P

Raluk spunea...

aoleu Ciprian ce ma pui tu sa fac...cu greu m-am descalcit si te-am adaugat cu noul site. by the way, felicitari. cand ne vedem candva sa imi dai lectii cum sa imi fac si eu un site. domeniu am, da nu cred ca ajunge... felicitari

adizzy spunea...

bravo! sampania unde e?! nasa ta cere sampania! :D te-am schimbat/adaugat :D

VictorCh spunea...

Ce te-as mai adauga/modifica si eu in blog-roll (daca as avea blog)...
Sa fie intr-un ceas bun! Si "la mai mare"!

VictorCh spunea...

Later edit: Pe blogul ASTA e mai bine organizata scrisoarea de instiintare a postarii unui comentariu nou: te anunta (inca "din cutia postala", inainte de a deschide mesajul) nu numai blogul pe care e postat un comentariu nou, ca la blogul nou, ci si CINE a postat respectivul comentariu. Daca ai putea modifica, sa fie si dincolo ca aici...

Trimiteți un comentariu