vineri, 17 septembrie 2010

Justin Bieber foloseste 3% din serverele Twitter

Sponsori:

Acum ma gandesc ca prima ta intrebare ar fi cine dracu mai e si Justin Bieber asta. Pai e noul Britney Spears al Americii. Asta desi e canadian. Face furori prin toata lumea... nu stiu exact de ce... pentru ca e frumusel si destul de prostutz :) Deocamdata o sa vorbim de un record care tine de popularitatea lui. Si anume ca, dupa cum am aflat de aici, Justin Bieber foloseste, la orice ora, 3 la suta din infrastructura si resursele Twitter.

Am cautat resurse in romaneste despre stirea asta si nu prea exista. Adica nu exista deloc. La noi inca nu s-a prea auzit de el. Insa baietelul de 16 ani rupe inimile admiratoarelor de peste tot. Mnoa, si recent, un angajat al Twitter a spus ca exista randuri intregi de servere care-i sunt dedicate.

Cand pune cate un mesaj pe Twitter, cei 180 de milioane de vizitatori unici lunar raspandesc cu viteza luminii vorbele lui. Se creeaza un fel de loop si asa se face ca Twitter spune ca initial serviciul nu a fost creat pentru o astfel de sarcina. Dar se descurca, ce sa faca :)

Eu am auzit prima oara de baietelul asta canadian cand a circulat pe net un viral in care Justin nu stia ce e aia "german". Da, nu auzise de conceptul de "german". Deci se incadreaza perfect in tipologia celebritatii - e prostutz :) Vezi jos :)



Mnoa, dupa principiul Elena Udrea, prostia asta nu a facut decat sa-i creasca faima. Acum ce sa zic, piesele lui inteleg ca sunt gustate la greu de micii fani. Asa ca, daca nu se sparge ca un balon de sapun intre timp, are toate sansele sa ajunga si mai mare. Daca ma intrebi pe mine, indiferent daca ajunge sau nu, deja a castigat carutze de bani :) Vezi jos piesa care cred ca e hit-ul lui nr. 1: Justin Bieber - Baby. Apropos, ati mai auzit careva de el?



Vezi si:
- Bianca lui Bote', mai mediatizata ca intelectualii. Ce-i de facut?
- Test haios dar serios: cat de bine informat esti?
.
Twitter
Facebook

20 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

mda, melodiile lui sunt difuzate si pe la noi pe canale gen 1Music Channel, Mtv, Kiss tv sau UTV de pe la inceputul verii, si a inceput sa aiba cativa fani seriosi si in Romania.Daca in Adjud, care e un oras foarte mic am auzit cel putin 100 de persoane spunand "ce-mi place piesa asta, e tare!" sau alte chestii asemanatoare, ma gandesc la faptul ca pustiul chiar prinde...personal, nu ma incanta muzica lui dar, asta e doar parerea mea. Tine-o tot asa ciprian!

Spirocheta spunea...

O haide cum sa nu auzid e Justin? Rasuna melodia asta peste tot, pana si Europa FM o difuzeaza :))

Spirocheta spunea...

auzi de*

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cristy - ascultand piesa pe care am pus-o aici
ma gandesc ca sunt sanse sa placa tineretului,
mai ales fetelor sub 20 de anisori, nu? deci e
cunoscut... maica, pe etno unde ma mai uit
eu nu l-am vazut niciodata :) glumesc. merci de
mesaj cristy si te mai astept.

@ spirocheta - eu doar pe net amauzit de el. dar
daca zici... :)

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Well, nu-i ştiam moaca, dar 'doina' da. Deh, defect profesional cât timp mă ocup de playlist. :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - doina, haha. teo, tre' sa te bagi in televiziune :)

adizzy spunea...

no aia cu german nu o stiam...vai de el :)) cum am auzit eu de el? una bucata bmv dinaia ce circula cu manele data tare a trecut cu melodia asta baby data tare si eram like O.o asta ce are?!adica nu e macho ce facea tipu cu bmw:))

Zenna spunea...

E înjurat la toate clipurile rock de pe youtube..aşa am auzit de el. :))

Unknown spunea...

prin anglia e peste tot inca de pe la inceputul anului, personal, ma face sa rad, e ... nu stiu, e un clovn :)

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=0Ss-EJfXLaA

Mihai(l) spunea...

melodia nu mai e de muuuult un hit...cu toate ca e filmuletzul de pe youtube cu cele mai multe vizionari ever...si creste. Cu toate ca e foarte faimos, mai toti copii de varsta mea il urasc, il batjocoresc sau fac glume la care nu poti sa nu razi...in fine, e adorat de fetitzele de 9-18 ani si urat de totzi baieti si unele fete cam cu aceeasi varsta...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - haioasa poveste. eu cand am vazut faza cu germana nu stiam cine e J.B. offtopic: ai vazut motto-ul de la ultimele pozutze
de vineri?

@ zenna - da ma, am auzit ca e injurat bietul... invidiosi :)

@ celine - deci rupe peste tot... cred ca e ceva in legatura cu el care noua muritorilor de rand ne scapa. stii, asa cum copiii f. mici reactioneaza ca hipnotizatii la reclamele tv...

@ anonim - din pacate momentan sunt plecat de acasa si nu am destul net pt a vedea clipul. o sa recuperez cand ma intorc...

@ mihai - nu stiu de ce dar am senzatia ca s-ar pitea sa fie genul care cere pumni :) merci de comment il apreciez deosebit mai ales
ca teoretic cred ca esti in "targetul" lui, ma gandesc...

CORA spunea...

Eu! Eu! Eu am auzit de el! Cica seamana cu pustiul ala al nostru (care nu cred ca mai e pusti) cu Fata Blonda...remember him?

Cipri spunea...

E "sotul" unei copile de clasa a sasea pe care o cunosc. Ma rog, asa viseaza ea.
Totusi, eu cred ca pana la 25 de ani va ajunge aproape anonim...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cora - deci e bine ca toata lumea a auzit de el. azi imi suna in cap melodia aia a lui. asta mai lipsea :)

@ cipri - deci creeaza adevarate patimi, vad. ma, nu poti sa zici ca nu e frumusel. lasa ca noi ne multumim cu lady gaga :)

Mihnea Balici spunea...

da, regret ziua :)) hai, ma, tu esti singurul care nu a scris despre el nimic! incepi si tu? :))
PS: il urasc. ;) fete de 12-15 ani saliveaza dupa el... sunt disperate... cunosc eu cateva ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mihnea - e un fenomen. am scris despre un record de-al lui care nu poate fi ignorat :) iar fetele alea, decat sa se uite la OTV sau sa faca altele, mai bine saliveaza dupa justin :)

Cipri spunea...

Leidi Caca? Bleah!

Unknown spunea...

il ador dar nu plang hei nu am prieten cinei aproape de targu lapusii sau baia rare sa intre pe cristina_claudia11

VictorCh spunea...

1. "...Justin Bieber foloseste, la orice ora, 3 la suta din infrastructura si resursele Twitter."
a). Atata vreme cat faima este mondiala, E NORMAL ca "la orice ora" (oricand este UNDEVA PE GLOB momentul potrivit)!
b). TARE m-ar mira SA FOLOSEASCA EL atat de mult... (Daca e folosita atata capacitate PE SEAMA LUI - asta deja e altceva - NU EL o utilizeaza!)
2. E frumos - da' TARE-i efeminat, pare de-a dreptul androgin. (Daca n-as fi citit inainte in text ca e baiat cred ca n-as fi fost sigur de sexul lui - daca-i baiat sau fata.) Din aceasta cauza, la nubile ii creste "sarmul" si atractia (pare mai putin periculos asa), da' daca intrebati vreo femeie "in putere" (una normala, nu eventuale exceptii) veti constata ca instinctele eventual trezite de el in ele sunt cele materne, nu ce (probabil) ar visa el...
3. "...Twitter spune ca initial serviciul nu a fost creat pentru o astfel de sarcina."
Da' pt CE FEL de sarcina a fost creat?
a). Daca se refera la "cantitatea de utilizare" (!) - E NORMAL ca (la fel ca ORICARE alt domeniu din net) nu a fost dezvoltat de la inceput la capacitatea actuala, ci s-a dezvoltat treptat, pe masura sporirii necesitatii - si probabil tot asa vor evolua lucrurile si in continuare. N-au SI EI decat sa se adapteze, marindu-si disponibilitatile - sau sa se dea deoparte pt a face loc altora.
b). Daca se refera la TIPUL DE SUBIECT care "le iroseste" "capacitatile" - pai ei PT CE considerasera - atunci, la inceput - ca se infiinteaza? Nu pt ca sa satisfaca dorintele/necesitatile/cerintele de comunicare ale abonatilor, ale clientilor? Are pt ei vreo insemnatate CARE anume este subiectul interesului - si deci comunicarilor - acestora (mai ales ca e un subiect care poate fi trecator - da' chiar si dac'-ar fi perpetuu)?
4. Nu, EU nu auzisem de el (oricum nu intr-un mod care sa faca sa-mi ramana in memorie).
(Melodii de-ale lui poate-oi fi auzit, poate mi-or fi si placut, dar PE EL nu-l tin minte.)

Trimiteți un comentariu