marți, 21 septembrie 2010

Inca una cu Justin Bieber. Plange pentru Justin Bieber :( - video

Sponsori:

Deci va place sau va incita subiectul Justin Bieber... Ooook :) Asa este, daca ne uitam ca ultimul post (care a fost si primul) legat de Justin Bieber are aproape 20 de comentarii... Hai sa vedem ce mai scriem astazi despre tanarul canadian, adorat de fete si detestat de baieti... Un post care are toate sansele sa te irite (asta daca nu te amuza). Este vorba de micutza Madison care are 4 ani si care plange de mama focului pentru ca... offf Doamne... plange pentru ca a vazut ea pe YouTube ca Justin Bieber are prietena...



Biata fetitza... eu la patru ani nici nu stiam cum ma cheama, daramite sa mai plang dupa Justin Bieber.... Asta odata... apoi iata inca o mama denaturata, care in loc sa fie naibii alaturi de copilul ei la greu sta si il filmeaza :)

Daca o sa ai curiozitatea sa te uiti la comentariile care vin pe YouTube la clipul asta, o sa vezi ca si acolo e aceeasi dezbatere. Unii spun ca Madison e simpatica, altii ca ma-sa e dusa. Mama ei spune ca fetitza a fost de acord sa posteze clipul pe site, lol... (E mai tampita ca fiica-sa :)

Aici am ajuns. Suntem toti ziaristi, bloggeri sau star-uri. Care abia asteptam sa ni se intample ceva notabil pentru a avea ce posta pe blog, pentru a pune de Facebook sau pe YouTube :)

Cunosc oameni care merg in excursii doar (sau si) pentru a avea marfa de Facebook. Nu-ti mai spun ca ce fericit trebuie ca esti cand iti schimbi status-ul de la "sigle" la "in a relationship" :)

Vezi si:
- O sarbatoare ratata - video
- Cum se naste un copil - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

trebuie sa aleg : ori ma spanzur, ori plec din tara. Nu stiu inca ce sa aleg.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

iti sugerez o a treia varianta - devii fan justin bieber :D:D

VictorCh spunea...

...sau "sari peste" acest articol direct la urmatorul.

Trimiteți un comentariu