sâmbătă, 18 septembrie 2010

Fetele cu silicoane in buze arata destul de stupid... - poze

Sponsori:

Parerea mea e ca daca Dumnezeu nu te-a facut ca Angelina Jolie, siliconul in buze s-ar putea mai mult sa te urateasca decat sa te apropie de diva americana. Ok, in sani inteleg sa-ti bagi, desi nici acolo nu sunt pro 100%... da in buze?? Pai uita-te la sirenele astea de aici cum arata toate dupa ce si-au bagat silicon in buze. Bine, sunt si cateva (putine) care poate arata ok dar majoritatea sunt ca naiba. Nu?














Marinela Nitu nu putea lipsi de aici :)
Ultima pe lista, cu voia dvs, fiica presedintelui :)
Vezi si:
- Tunsori 2010. Tunsori de femei. Ultima moda in tunsori de femei - poze
- Irina Mohora. Romanca de care-mi place cel mai mult - poze
.
Twitter
Facebook

14 Pareri. Comenteaza:

Isa spunea...

Nu, nu, nu, fetele cu silicoane in bot nu arata "destul de stupid", ci de-a dreptu' aiurea!Naspa frate, naspa!Adica..blea, cah!Pe tine nu te ia greata?Ai pupa vreuna de asta fara sa-ti fie frica de faptul ca ti s-a sparge siliconu'n gura?

Anonim spunea...

De acord cu tine, ideea ti-a venit de pe izmile.com, nu ?

Spirocheta spunea...

Orice ar fi, penultima e socanta :|

Ana spunea...

Peste 5 minute o sa ma duc la culcare...Si nu veau sa stiu ce o sa visez.Of,Doamne!
Nici nu li se inchide gura detot macar:)))As mai baga si un dop pe acolo...

ANM spunea...

O doamne... blonda cu buzele rosii ca focul e de`a dreptul bleeaahh... cum poti sa .. saruti asemenea buze si sa`ti placa? caaah!

Anonim spunea...

Partenerul unei astfel de PVC ambulant: Am spus SANII draga!!! Sanii ii vreau mai mari. Se pot returna? Ai rupt eticheta? Mai poti spune Capra neagră-n piatră sare.
Piatra crapă-n patru.Crapă capul caprei negre precum piatra crapă-n patru. Nu mai poti? Viitorul tau in televiziune ca si prezentator TV/cantareata/asistenta/model s-a terminat. :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ musicinfusion - imi place ca spui lucrurilor pe nume. nu, nu as putea pupa asa ceva :) daca vrea sa ramana cu buza umflata nu trebuie decat sa-mi spuna si se rezolva :)

@ anonim - atunci cand se impune mentionez mereu sursa. acum nu e cazul. toata lumea se inspira de undeva. trust me. niciodata nu poti sti care e originalul. iar ideea cu marinela nitu si cu elena basescu e a mea 100%, crede-ma :)

@ spirocheta - cred ca te referi la blonda, nu? si nu la marinela noastra. daca e vorba de blonda, pai cand esti cur*a penala trebuie sa ai si silicoane-n buzitze :)

@ anita - aoleu, nu vreau sa te am pe constiinta :) mai bine bagam niste fantome ceva :)

@ anm - eu cred ca fiecare parasuta isi gaseste parasutul ei :)

@ anonim - lol, lol. ca sa continuu eu - "in cel mai bun caz poti ajunge desfundatoare de chiuvete" :)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Grrrr.....ma gandeam de multe ori cum pupati asa buze (cred ca acopera si nasul partenerului cand saruta)dar trebuie sa recunosc ca nr 7 nu-i chiar atat de rau!!!Cippy,ferestete de asa buze!!!
Weekend placut!

Cipri spunea...

Cippy, chiar ieri am pregatit o galerie cu cea din penultima poza. Asa, pentru mai multa greata, ca fete frumoase am tot bagat.

Oricum, fie vorba intre noi, tipele arata de parca si-ar fi montat un capac de WC pe fata. Cine dracu ar vrea sa pupe un "veceu"?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - multumesc de sfat, judy. da, nu ma prea invart in cercuri de siliconate :) totusi ma gandesc ca or fi si care apreciaza asa ceva. altfel nu si-ar face, nu?

@ cipri - da, buzele sunt o chestie sensibila... sa le simti si siliconate chiar cred c-ar fi nasol.

Unknown spunea...

lol... omorati-le cu pietre :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dymyandry - lol. spargeti-le siliconul din buze cu acul :)

Cipri spunea...

Cippy, cred că aș da afară numai să le văd pe viu, să le simt nu se pune problema! No way!

VictorCh spunea...

Depinde LA CE urmeaza sa fie folosite ulterior buzele respective: s-ar putea sa nu fi fost urmarita estetica, ci utilitarismul... ;) :D (Da' SI-ATUNCEA - TOT "BLEAH!)

Trimiteți un comentariu