duminică, 19 septembrie 2010

Cea mai tare farsa din lume?? - video

Sponsori:

Pe YouTube asa e prezentata: drept cea mai tare farsa din lume... Sau, ma rog, haioasa... Hm... Este intr-adevar tare, adica ei tintesc catre piscina si pana la urma... Mda... Acum, ca sa nu ne inflacaram degeaba, e bine sa avem in vedere si faptul ca s-ar putea sa fie o chestie trucata... Trucata, trucata, dar de ce? Ca nu vad la ce ar putea sa fie reclama ascunsa... Tu ce zici?


Vezi si:
- Rusii. Nu-i intrece nimeni la prostii - video
- Bietul baiat... Si eu as fi murit - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

E "un picuț" trucată treaba asta

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hm. nu stiu ce sa zic. logica imi spune si mie acelasi lucru. desi as vrea sa fie real, lol :)

VictorCh spunea...

Eu N-AS VREA sa fie real - ar insemna ca sarmanul betiv "ar fi patit-o" urat de tot!
Da, categoric e trucata!
Cine nu crede, sa estimeze greutatea cetateanului, unghiul sub care a fost "lansat" (PANA SI ACOLO se vede trucajul: IA incercati ca din ACEA pozitie a "prastiei" sa lansati un proiectil oarecare, nu neaparat viu, sub un asemenea unghi!) si distanta parcursa de acesta "in zbor", apoi sa calculeze energia necesara unei asemenea "lansari" si forta de intindere a elasticului necesara acumularii acelei cantitati de energie, si apoi sa se gandeasca DACA:
1. trei oameni pot furniza suficienta forta pt a fi acumulata in "elastic" atata energie
2. n-ar fi fost mai probabil ca indivizii sa fi "patinat", decat sa mai poata intinde elasticul
3. la aplicarea unei asemenea forte statueta aia (capatul celeilalte "ramuri" a elasticului n-am vazut DE CE era legat) nu s-ar fi miscat din loc, fie translatandu-se in alt loc, fie rasturnandu-se
4. e veridic ca cetatenii sa fi gresit atat de mult directia "pe verticala" si sa fi avut atata precizie "pe orizontala"

Trimiteți un comentariu