miercuri, 15 septembrie 2010

Cand vrei sa fii smecher si iese un fas... :)

Sponsori:

Sunt plecat din Bucuresti, cum poate stii, asa ca am ceva mai mult timp (si) pentru televizor. Aseara mi-au cazut ochii la un moment dat pe OTV si pe initiativa lor de a ne prezenta chipurile "elita Romaniei", lol. Adica sa ne serveasca icre negre in oala cu care dau de mancare la porci :) No si, ce sa zic, foarte frumos... maestrul, la cei vreo 80 de ani cati are, e la fel de spumos ca intotdeauna. Doar ca avem o mica problema :)

Frate, dupa cum reiese din titlu, OTV are ditamai proiectul de a ne prezenta "elita Romaniei". Adica a terminat cu Elodia, cu Cioaca, Magda si Tolea si acum ne baga pe gat... cultura. Da' cultura de-aia grea... Cand sa ne-o bage mai abitir (pe cultura) si sa fie ei mai "culturali" asa cum le sta bine, ce crezi c-au facut? I-au gresit numele maestrului... Dupa cum vezi sus...

No OTV-ule ca ai ratat sansa de-a intra in istorie. Ai ratat sansa de-a fi asaltat de oameni de carte care sa faca coada in fata sediului tau sa apara si ei... chiar sa dea bani, pentru a avea un minut de glorie otevistica. Asa, ma tem ca va trebui sa te multumesti cu babele expirate din blocul meu si-al altora :)

Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

dar lui Jonny Bravo, cand ii iau si lui un interviu ?? haha

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

lol lol. cred ca pe ddtv discuta cu impresarul lui :)

VictorCh spunea...

"Aseara mi-au cazut ochii..."
AU! :P

Trimiteți un comentariu