marți, 21 septembrie 2010

Anunturi Google. Dovada ca Google stie tot ce misti :)

Sponsori:

Lucrez (de o eternitate) la noul blog Anti Plicti. Pe care, apropos, sper sa-l lansez saptamana asta, poate chiar zilele astea. Ei, si o sa am un nou tip de continut acolo care necesita o parola. Iar pentru asta, am dat search pe Google la chestii legate de password, blogger (o sa vezi la timpul potrivit de ce) si asa mai departe. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca Anunturile Google (Google Ads) care au aparut pe Anti-Plicti sunt legate exact de... parole si password-uri and stuff... lol.

Deci iata, dragii mosului, cum Google depaseste spatiul si timpul, se uita la tine in browser in legatura cu ce esti interesat si te loveste fix unde te doare :) Eu stiam ca Anunturile Google sunt afisate in functie de cuvintele cheie din pagina respectiva si nicidecum de alte chestii, gen ce ai visat azi-noapte.

Nu spun ca e un lucru rau. Pe mine unul nu ma deranjeaza treaba asta. Zic doar ca iata unde s-a ajuns, acolo unde totul iti vine singur la năsuc, tu doar trebuie sa apesi butonul :)

Vezi si:
- Google Adsense: cum sa faci bani pe net intr-o suta de ani
- M-am reprofilat :)
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

INCA UN argument impotriva ideii de a-mi face (candva, intr-un viitor neprecizat) blog, asa cum imi trecuse prin minte - in mod pasager - o idee...

Trimiteți un comentariu