sâmbătă, 28 august 2010

A reaparut senzatia verii - Aqua Skipper - video

Sponsori:

Daca pasii te vor duce prin Australia sunt mari sanse sa vezi un fel de canguri care tzopaie si plutesc pe deasupra apei. Da, ai citit bine. Daca te uiti mai atent vei constata ca nu sunt de fapt canguri ci chiar oameni. Catarati pe dispozitivul asta de distractie in apa, oamenii astia par ca plutesc deasupra valurilor.

Da, Aqua Skipper este noua senzatie a verii (el exista de ceva vreme dar acum a reaparut) si sunt convins ca il vom vedea cat de curand si pe plajele europene. Care e miscarea? Pai e un dispozitiv pe care trebuie sa sari. Salturile tale ii permit sa pluteasca si chiar sa inainteze cu viteza considerabila.

Pare frumos insa nu e intocmai simplu. Pentru ca dupa cum poti vedea in clipul de aici, aparatul nu pluteste singur. Adica daca incetinesti miscarea, pur si simplu se scufunda. Mai mult, nu e tocmai simplu sa te urci pe el, caci iti trebuie un pic de viteza. Apoi efortul de a-l tine la suprafata este si el considerabil.



Dar toate astea depasite, sunt mari sanse sa-ti ofere o senzatie interesanta. Iar la cat ii stiu eu de nebuni pe iubitorii de sporturi de-astea ciudate, sunt convins ca vor gasi Aqua Skipper unealta maxima de distractie.

Vezi si:
- Inventie de 5 stele. Masina cu roata pentru parcare - video
- Inventie simpatica - umbrela care canta
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Interesantă jucăria, parcă parcă m-aș vedea pe una, încercând să nu mă scufund :D

VictorCh spunea...

Ca orice idee care cere forta si indemanare pt a fi pusa in aplicare, este foarte usor S-O VEZI!
In realitate, daca n-as avea problemele de sanatate (inima), un asemenea dispozitiv ar fi recomandabil (mie si altora ca mine) pt slabit, fiindca nu-ti permite sa "tandalesti" langa el.
Si unde mai pui ca exercitiul incepe inca dinainte, "incalzirea" fiind transportul dispozitivului la plaja (12 kile de "fiare"...)

Trimiteți un comentariu