miercuri, 25 august 2010

El este cel mai cool caine din lume - video

Sponsori:

Cel mai cool caine din lume este... cool. El se uita nedisturbat la televizor. Cu o "mana" pe canapea si cu alta pe genunchi, priveste agale si usor sictirit la desfasurarea evenimentelor de pe micul ecran. Cred ca se uita la Observatorul Antenei 1 (de la americani), caci e destul de impasibil... Si pare a fi in target :) Pe la final catadicseste sa arunce o privire cameramanului care rade ca prostul insa revine repede la platitudinile Observatorului :) Cainele cool ramane cool indiferent de ce :)



PS: pentru conformitate, cainele se pare ca se uita la serialul de animatie Family Guy :D:D

Vezi si:
- Fratele cainelui lui Chuck Norris - video
- Care e mai simpatic - cainele sau copilul? - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

marcremih spunea...

Asta chiar e un caine foarte coool:))

Anonim spunea...

tii tu neaparat sa zici ca antena 1 e de rau. o fi, dar nici intr-un caz nu e cu badaranul Impostor care intre altele are o fata care are casa de 750.000 euro fara tva si finisaje cum a recunoscut textual in direct, taica-su fiind tot angajat la stat in anii astia, (si mai are una care e atat de desteapta incat e unicul parlamentar independent, tare rau) mai bine nu.

VictorCh spunea...

"Cel mai cool" este faptul ca-si tine telecomanda la indemana, dar inca nu s-a hotarat daca sa schimbe postul sau nu... "

Anonimule, ingaduie si dumneata unui posesor de blog (oricare ar fi acesta) sa-si exprime pe propriul blog parerea sa - in orice privinta - (oricare ar fi aceasta parere), cu atat mai mult atunci cand este exprimata in mod atat de civilizat ca pe acest blog. (Parerea MEA e aceeasi ca si a dumitale, dar crezi ca autorul n-are dreptul sa-si exprime pe blogul sau propria sa parere, diferita de a noastra?)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ macremih - nu as vrea sa-l am... mai ales daca sta toata ziua la televizor, lol.

@ anonim - era o gluma plecata de la un post anterior. tin f. mult la antena si la trustul intact.

@ victor - merci mult, victor. si eu apreciez si incurajez diversitatea exprimarii. de-aia, de ex. comentariile sunt nemoderate in prima faza. filtrul vizeaza doar cuvintele deocheate.

Trimiteți un comentariu