joi, 12 august 2010

De ce o sa am parte de mai mult sex?

Sponsori:

De aseara teoretic fac ravagii. Nimic nu mai este la fel. Viata mea sexuala s-a imbunatatit radical. Astazi am iesit un pic prin oras si simteam deja gagicile cum ma sorbeau din priviri. La un moment dat s-au apropiat chiar amenintator de mine, asa ca a trebuit sa ma car de urgenta in alta parte. Stii de ce? Mi-am tras un telefon nou care ar trebui sa fie aspirator de gagici. Uite, coincidenta a facut ca fix ieri sa vad articolul din care am facut un print screen jos.

Nu e iPhone ceea ce mi-am luat ci un HTC. Nu mi-am luat iPhone pentru ca mi-a fost frica sa nu ma epuizez fizic si psihic cu atata sex, asa ca am zis sa injumatatesc cumva propunerile.

Acum fara misto, am combinat ofertele Vodafone (prelungire si upgradare de abonament, plus puncte de loialitate) astfel ca l-am scos la un pretz decent. Nu stiu care va pricepeti insa telefonul este o minunatie si-l recomand tuturor. Ecranul este tactil cu multi-touch, extrem de intuitiv si usor manevrabil.

Sistemul de operare este unui de tip Android iar aplicatiile pe care le suporta sunt inimaginabile. Iti dau doar cateva exemple: Pian virtual, GPS, aplicatii de pictura si desen, facilitati de internet si date... ce-ar mai fi? Il scuturi un pic si se opreste din sunat, vreme si cate si mai cate, pe care inca le descopar. Singurul minus ar fi bateria. Eu inca nu l-am epuizat insa cei care au spun ca tine maxim doua-trei zile. Hai sa ti-l si arat, il poti vedea aici.

Deci oricum, va rog mai usor cu ofertele rusinoase de-acum incolo, ca deja nu mai fac fatza :D Apropos, hai sa facem si un mic sondaj pentru domnisoarele simpatice. Sa vedem care mai e mersul prin lumea asta. Raspundeti deci obiectiv pls, ca eu am glumit un pic sus... stau bine la capitolul luat fetele la... intrebari :)


Vezi si:
- Genial!! Ce poate face un Nokia N 900 - video
- Inventie... deh, sa fie :) Cizmele care-ti incarca mobilul
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Je`Copila spunea...

am doua lucruri sa iti spun... cel putin asa cred acum... dar imi vin idei pe parcurs :D! Deci incepem:
1 ar fi acela ca: CE TE DAI ATAT MARE!!!
2 nu suport touch`urile k ma enervez daca nu apas bine din prima si dau cu el de pamant ce fac? deci mi-am procurat intai un blackberry curve, doar k era putin cam mare pt mine asa ca sunt mandra posesoare a unui N85 (asta ca sa ma laud si eu)
si 3 in legatura cu micul tau sondaj... eu am zis nu prea k nu am avut varianta "deloc". Adica poate sa aiba si un telefon din secolul trecut atata timp cat putem comunica! Poate sa nici nu aiba telefon k si asa mai am putin si fac coletie acasa... Nu le vand k sunt ale mele!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

1. nu ma dau mey mare. citesti un blog deci spun ce mi se mai intampla in viata asta.

2. aveam un telefon paradit. ma bucur mult ca am scapat de el si mi-am luat ceva ok.

3. felicitari pentru N85. este un telefon bun insa si touch-ul este o experienta care trebuie traita. pe al meu il am de 24 de ore si deocamdata nu se compara cu ce-am avut inainte (nokia 6124)

4. deci bucura-te pentru mine si nu altceva :)

5. imi pare bine ca nu-ti pasa ce telefon are baiatul. esti un om de calitate. ca multi cititori anti-plicti care sunt maxim de sigur ca nu pun botul la telefonul meu. tocmai de-aia am scris ce-am scris. deci felicitari! :)

Je`Copila spunea...

deci nu o lua in nume de rau! nu te enerva atat! rautate mica ce esti! chiar imi pare rau k nu ne stim.. cred k ne-am certa si contrazice toata ziua, astfel nu m-as plictisi! mi-ar placea sa vb mai mult si mai multe... adica, pe de`oparte, sa te feresti sa te intalnesti cu mine k pt inceput o sa te intreb orice cacatis care imi vine in minte si fara sa o gandesc...

si ma bucur pt noul tau telefon! sa il stapanesti sanatos, sa te bucuri de el si sa il ti mult

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

:) nu m-am enervat mey. sunt impulsiv si eu, ce vrei? e f. bine ca esti un om direct. prefer oamenii directi celor care o iau pe la ploiesti pana spun ceva :) scrie-mi pe mail daca ai curiozitati si-ti raspund la ce vrei tu :) sau aproape :)

Trimiteți un comentariu