duminică, 4 iulie 2010

Vrei un iPod Shuffle? HostX si Anti-Plicti te invita la concurs

Sponsori:

Dragii mosului, curge cu premii... Vrei un iPod Shuffle 4 GB? Vrei domenii, gazduire web gratuite si cate si mai cate? Normal ca vrei sau de ce nu... deci acum poate fi momentul. Anti-Plicti si HostX au incheiat un parteneriat profitabil (pe bune) pentru toata lumea. Adica inclusiv pentru tine. Sau mai ales pentru tine... Mai rar asa ceva dar uite ca se mai intampla...

Ce trebuie sa faci? Iti spun pe scurt aici si apoi locul de unde sa-ti iei toate informatiile concursului. Pai in primul rand trebuie sa fii blogger. Apoi sa scrii un articol despre motivele pentru care ai ales sa fii blogger si despre importanta hostingului pentru un blogger.

Hai ca e simplu. Iar la cat stiu eu de inteligenti cititorii Anti-Plicti, sunt convins ca va sari iepurele pentru unul dintre ei. Chiar cred asta. Toate detaliile despre concurs le gasesti AICI. Te rog intra si arunca un ochi, da un click acolo... Ajuta parteneriatul sa se dezvolte, ca tot nu te costa nimic :) Vezi care e treaba cu hostingul, cu astea...

Ce e cu acest parteneriat? Pai am decis sa-l punem in aplicare pentru ca ne-am intalnit doua parti serioase. Acest blog (foarte serios in haiosenia lui:) si HostX. Cine este HostX? Este o firma care iti poate oferi gazduire web si trafic necontorizat, inregistrari domenii, web design sau programare dar si multe altele.

Contactele pe care le-am avut cu reprezentatii HostX mi-au intarit convingerea ca sunt un partener serios. Au avut incredere in propunerile mele si eu la fel in serviciile lor. De fapt, sa fiu sincer, ma gandesc tot mai serios sa schimb host-ul Anti-Plicti, de pe Blogspot pe HostX. Inca nu am luat o decizie. Oricum, arunca, te rog, un ochi si AICI, adica pe site-ul lor (primul link a fost al blogului lor) sa-ti faci singur o idee despre ofertele si promotiile lor.

Acest articol pe care tocmai il citesti este parte a intelegerii dintre noi. Cu toate astea, HostX nu a dorit sa scriu un articol pompos despre ce tari si mari sunt ei, ci am convenit sa promovam concursul comun tocmai pentru ca tu, cititorul, sa ai sansa sa si castigi ceva din treaba asta.

Pana la sfarsitul anului, dupa ce expira cel despre care e vorba in prezent, vom mai organiza doua astfel de concursuri. Cu premii in hosting gratuit dar si alte grozavii. Tot ce trebuie sa faci e sa ramai pe Anti-Plicti si sa ai incredere in HostX ;)

.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

mno, eu nu vreau.

love you too!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

nu stii ce pierzi... chiar si eu ma gandesc sa particip :)

oferta e beton si de fapt cred ca vrei in subconstientul tau dar n-ai curaj sa recunosti...

Unknown spunea...

nu, chiar nu vreau. deşi e greu de crezut :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

e alegerea ta. stiu insa oameni care vor.

Marius spunea...

mijto

Anonim spunea...

e un pic cam complicat dar o sa incerc

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ marius - dap, e ceva :)

@ anonim - bafta multa. sa-mi spui ce-a iesit :)

Trimiteți un comentariu