luni, 5 iulie 2010

Un pic de magie... explicata - video

Sponsori:

Am fost mereu indragostit de magie. Am fost atat de fanatic incat le-am spus colegilor de la gradinita ca am un inel magic ca al Arabelei si ca pot face... ma rog... ce se putea face cu inelul Arabelei :) De-aia reactionez intr-un mod aparte cand vad cate un numar de magie reusit. Sau cate un clip, cum e cel de fatza, care face o chestie pentru care lumea magiei te-ar putea spanzura. Sau pe-aproape. Adica iti dezvaluie si cum se realizeaza smecheriile. Asa ceva nu se prea face, caci ramai apoi fara paine. Ei, iata ca mai sunt si exceptii pe care le savuram pe deplin. Enjoy!!



Vezi si:
- Cum zboara David Copperfield - video
- Daniel Chesterfield. Cel mai tare magician din lume - video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Elvis spunea...

Si eu am fost un fan al lui David Copperfield ! Credeam toate trucurile lui, până când un om adevarat din lumea magiei a aratat cum se foloseste televiziunea ca sa minti şi sa inseli naivi ca mine la acea varsta a copilariei si adolescentei ! De atunci sunt un fan al adevarului crud ! Oricat de crud !

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

eu as vrea sa cred in mos craciun. din pacate nu pot insa mi-ar placea sa mai pot. ma multumesc cu magia :)

si eu sunt fanul adevarului. dar mai cred ca o minciuna mica poate sa mai detensioneze din posibile tensiuni.

prefer ca oamenii sa-mi spuna adevarul insa daca aleg sa ma minta e alegerea lor iar eu o voi accepta sau nu. insa nu ma voi supara. (sa-i judece cine e in masura)

Trimiteți un comentariu