miercuri, 21 iulie 2010

Un nou concediu

Sponsori:

O sa zici ca sunt numai in concediu. S-ar putea sa ai dreptate dar ce nu stii e ca si muncesc. Ba pe blog, ba in viata reala. La care dintre ele mai mult te las pe tine sa ghicesti, hihi. Plec in Ardeal. O sa ajung si pe acasa. Vreau sa merg la salina de la Praid si la Ocna Sibiului. Astea sunt punctele centrale. Restul, vazand si facand.

Lipsesc in jur de doua saptamani insa, asa cum te-am obisnuit, blogul merge mai departe. Cel putin un articol pe zi o sa apara singur (la 7 dimineata) in fiecare din zilele in care lipsesc. Articole deosebite, crede-ma.

Am muncit la noul blog asa ca n-am avut timp sa scriu mai multe. Dar incerc sa recuperez de pe unde ma duc, caci simt ca voi avea ce scrie.

Comentariile raman in continuare nemoderate. Deci usor cu injuraturile :)

Hai sa-ti spun doua randuri despre noul blog. Mai exact despre noutatile la care ma gandesc pt. el. Sunt doar idei, nu chestii batute in cuie. In primul rand intentionez sa ies pe interval cu o rubrica mai kinky, adica mai deocheata un pic. Articole si mai ales fotografii... erotice. Da, erotice. Ce parere ai? Deci erotice si nu porno sau mai stiu eu ce alt dezmatz. Imagini care se pot pune pe un blog. Surpriza emisiunii ar fi ca articolele vor aparea codate. Adica accesul se va face pe baza de parola. O sa caut o modalitate sa spun parola celor care dovedesc ca au peste 16 ani. Ori pe baza de email ori pe baza de test. Mai vedem.

Apoi poate facem o rubrica de carcoteli pe marginea articolelor din ziare. Luam Libertatea, Can-Can si Click si facem misto de titluri, articole sau alte tampenii mondene pe care le scriu cele 3 ziare dar nu numai. Materiale sunt, slava Domnului, la cum e presa de azi.

Ce ma mai gandeam este o alta rubrica de genul celei care e cu 6 posturi mai jos. Fata cu petalele mari. O rubrica scurta, care sa-ti relaxeze creierul si sa nu te puna sa gandesti. Vedem. Am mai incercat sa pun in practica pe Anti-Plicti-ul actual o rubrica de articole si interviuri cu si despre cititori. Adica despre tine. Am si gasit un prim subiect dar a renuntat pe parcurs. Sa vedem ce nervi voi avea pentru o astfel de rubrica.

Si ideile noi vor continua pentru noul Anti-Plicti insa nu le divulg acum pe toate. Ramai prin zona si n-o sa regreti.

Gata, fug. Concediu placut mie imi doresc. Voua - sa fiti cuminti, sa ascultati de parinti si sa va spalati pe dinti, ok? :)
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Na,sa te distrezi si sa fii cuminte(stiu io cum is ardelencele:-))!!!

Concediu super frumos iti doresc!!!!!

Si eu merg in concediu peste 2 zile(tot in ardeal)....yessss,abia astept!!!!

Anonim spunea...

Concediu placut si sa te relaxezi! Auzi, sa ajungi si la salina de la Turda.
Pa, pa si vreme buna!

Cipri spunea...

Concediu plăcut!

Trimiteți un comentariu