sâmbătă, 3 iulie 2010

Turul virtual si aproape real al New-Yorkului

Sponsori:

Pana sa avem asa ceva in Romania, ne multumim si cu New Yorkul. Dragii mosului, Anti-Plicti v-ar trimite pe toti in Statele Unite, intr-o excursie, dar deocamdata nu e in stare sa se trimita pe el... Dar cand voi deveni miliardar (ca va veni si vremea aia) va voi imbarca pe fiecare in intr-un avion cu destinatia acolo. Pe principiul primul venit, primul servit. Pana atunci ne multumim cu un superb tur virtual al New Yorkului. Cateva imagini la 360 de grade care surprind punctele esentiale ale importantei metropole americane. Simti un pic ca esti acolo deci enjoy. Site-ul este AICI.

PS: daca te uiti atent pe acolo, vei vedea ca sunt si cateva orase din Australia :)

Vezi si:
- Ceva dragut. Harta monumentelor din Bucuresti
- Ai vazut vreodata Tour Eiffel de aproape?
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Eu ma inscriu pe lista....si sunt prima...yessss:-)!!!

Anonim spunea...

Visul american e o iluzie....vorbim dupa ce te intorci ;)
Nu zic ca nu e frumos, ba e, insa nu e ceea ce asteptam. Nu mi-ar place sa locuiesc acolo, prefer Europa.
Is just my opinion :D

Dili spunea...

wow cat de misto e!!!!!!!!!!!!!!! Chiar ma uitam acum ceva vreme pe google earth in NY ce superb se vede fiecare coltisor de strada multumita camerelor alea gen "street view", i-am vzut practic casa matusii mele plus magazinele de langa, strada tot.... asa chiar putem spune ca am calatorit si noi nitel... in lispa de altceva.
De locuit nu stiu daca mi-ar placea sa locuiesc in alta parte fiindca nu am fost, insa cu siguranta sunt foarte atasata de blocaraia copilariei mele....

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - s-a notat!! vei avea loc la geam in avion :))

@ april - sa stii ca am banuieli legate de iluzia asta... plus ca e o tara imensa. greu de inchipuit cat de imensa e. de-aia cred ca inafara de metropole, e cam multa plictiseala :) deci tind sa fiu de acord.

@ dili - si eu cand am plecat din bucuresti, cu gandul de a nu ma mai intoarce, dupa o saptamana imi lipseau tramvaiele si galagia de aici. cu toate astea sper sa reusesc sa vad america in viatza asta. (si asia si egiptul si gata:)

Trimiteți un comentariu