duminică, 1 august 2010

Poze superbe de pe Statia Spatiala Internationala

Sponsori:

Acest post, ca altele similare despre spatiul cosmic, imi este f.f. drag. Il scriu cu mare placere. Spatiul m-a fascinat dintotdeauna, asa ca tot ce e legat de Statia Spatiala Internationala nu-mi putea ramane indiferent. Am mai scris despre asta, am mai pus fotografii. Astazi avem o serie noua. Dar mai intai cateva cuvinte despre Statia Spatiala Internationala (ISS). Pai este cea mai mare constructie facuta de om in spatiu, se poate vedea chiar cu ochiul liber de pe Pamant. Este facuta in colaborare cu mai multe agentii spatiale din lume: NASA din SUA, Rusia, Europa, Japonia si Canada. Constructia Statiei a inceput in 1998 si nu este gata nici acum, ci abia anul viitor. Oricum, parerea mea e ca puteau sa faca interioarele mai primitoare. Pare cam dezordine pe acolo. Glumesc. Enjoy!! Din 154 de poze am ales pt. aici 16 :) Jos, dupa poze, ai un video bonus :)

















Bonus video, cum se bea apa in spatiu :)



Vezi si:
- Tare de tot! Cunoaste-l pe primul blogger spatial
- Spatiul, prima frontiera. Poze NASA superbe din spatiu
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

De cand ma stiu sunt fascinata de tot ce e aerian :))) serios acum, ce mi-as dori sa calatoresc in spatiu, spre Luna sau aiurea printre planete....si ca sa-ti arat ca nu glumesc ... http://aprilcherryflower.blogspot.com/2010/07/in-drum-spre-luna.html

Unknown spunea...

Hmm, genial!Este o curiozitate imensa in ceea ce priveste "viata in spatiul cosmic".Si cu fiecare descoperire (in plus) se trezeste o noua intrebare de pus.

:)

Trimiteți un comentariu