joi, 1 iulie 2010

Nokia face misto de iPhone 4 + poze

Sponsori:

Cat de mult capital de incredere a castigat cu iPhone-urile si mai ales cu iPad-ul, la fel de mult pierde Apple acum, odata cu lansarea iPhone 4. Internetul face misto la greu de boss-ul companiei Steve Jobs care a scos pe piata noul telefon fara sa-l testeze prea mult, se pare... Telefonul ramane fara semnal daca-l tii intr-o pozitie anume... Revenim la asta mai incolo... Mai intai cu Nokia...

Mi se pare umilirea suprema sa vina concurentul direct si principal sa faca misto de tine. Ca asta a facut Nokia pe blogul oficial. Bine, misto-ul e finutz si indirect, insa compania finlandeza publica poza de sus si se intreaba "Cum se tine un Nokia?". Adica sunt patru feluri in care telefoanele Nokia se pot tine insa in niciunul dintre cazuri nu se pierde semnalul retelei de telefonie mobila.

Aluzia e mai mult decat evidenta :)) Adica fraierilor care sunteti voi fraieri, vedeti ca telefoanele noastre merg in orice pozitie?? :)

Misto-ul continua pe net. La greu. Blogosfera dar nu numai a publicat o groaza de parodii la adresa buclucului de care a dat Apple cu iPhone-ul sau 4. Totul pleaca de la un mail pe care un utilizator l-a trimis companiei. In care se plangea de pierderea semnalului.

Se pare ca insusi Steve Jobs i-ar fi raspuns si l-ar fi sfatuit sa nu mai tina telefonul asa. Adica sa nu-i mai acopere cu mana capacul din spate, sub care se afla antena interna, lol. Atata le-a trebuit glumetzilor din toata lumea dar mai ales din America. In continuare cateva din glumele prin care trebuie sa treaca Apple in perioada asta :)







Vezi si:
- iPhone sucks?
- Animalele testeaza iPad-ul - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

Ce-'nseamna sa fie omul neinspirat (chiar daca-i mare boss, sau mogul, sau tycoon, sau ce-o fi el pe acolo...) Ajunge de rasul (fin) al lumii!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - asa e. victor, daca citesti asta, vreau sa scriu un articol pe anti-plicti despre tine. as vrea, intre altele, sa te dau exemplu generatiilor mai tinere dar si sa scriu despre cititorul care comenteaza constant aici. daca ma mobilizez, as face un serial cu cititori si l-as incepe cu tine. daca esti de acord, si doar daca esti, da-mi un mail pe anti.plicti@gmail.com si-ti spun mai multe. merci!! cippy

Anonim spunea...

http://mozey.files.wordpress.com/2007/03/windows-trojan.jpg

http://www.foundshit.com/images/masked-bikini-apple-logo.jpg

http://mooseprints.files.wordpress.com/2008/06/stevejobsgrave.jpg

http://blog.scriptionary.com/wp-content/uploads/2008/11/apple.jpg

http://worldfunnypictures.blogspot.com/2009/11/funny-apple-software-programme.html

Trimiteți un comentariu