marți, 27 iulie 2010

Centrul oficial al tarii?? Exista asa ceva??

Sponsori:

Habar n-am avut ca tara are un centru oficial. Hoinaream cu masina prin Ardeal, eram in judetul Sibiu cand colo pe langa ce crezi ca trec? Pe langa o cioara moarta pe sosea? Nu. Pe langa un elefant care pastea pe marginea soselei? Nu. Pe langa Vadim Tudor care era la gratar cu familia? Nu, niciuna din toate astea. Am trecut pe langa un panou care zicea ca e fix centrul tarii.

Am oprit, am facut o poza, ca nu puteam rata momentul si mi-am vazut de drum. A venit insa si ziua de azi cand urc poza pe net sa vada toata lumea. Halal turism! Pai asta trebuia sa fie un punct maxim de atractie, pentru tarisoara noastra. Sa vina romanu’ cu mic cu mare sa faca poza cu maimutza… Dar nu, puteam foarte bine sa trec pe langa si habar n-as fi avut pe unde am ajuns :)

Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Je`Copila spunea...

mmmm... m-ai bagat in ceata.... parca nu aveai masina.... acum ai?? unde mai exact ai gasit panoul asta?? sibiu,sibiu... dar unde mai exact in sibiu... dealu frumos.. dar spre ce e asta?? in ce directie??

Altu spunea...

Habar n-aveam, desi am iesit din Sibiu si spre Valcea, si spre Cluj, si spre Medias. Cel putin de doua ori in fiecare directie.

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Ştii care-i culmea? Se pare că nu-i la Dealu' Frumos centrul ţării ci în partea de Sud a Făgăraşului. Acum te-am dat gata, nu?
Conform ultimelor măsurători făcute de dl. Alexandru Boroiu, şeful Catedrei de Automobile din Universitatea de Stat din Piteşti, buricul ţării ar fi la tine acasă!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@je copila - lol. pai nu mai stiu exact exact. am iesit de pe DN1 in voila si am luat-o spre Agnita. deci pe drumul ala, dar mai multe nu stiu sa-ti spun. deci pe-acolo :) pai n-am masina personala, asta nu inseamna ca n-am carnet si nu conduc masinile pe care pun mana in concedii :))

@ altu - da, deci e pe langa agnita da' cum spuneam si mai sus, nu mai stiu cu exactitate unde e :)

@ teo = da, deci m-ai spart. pai sa puna un panou sa ne facem poza cu minunea :)

Trimiteți un comentariu