duminică, 18 iulie 2010

Anti Plicti se reinventeaza

Sponsori:

In maxim o luna Anti-Plicti nu isi schimba naravul. Doar naravul nu si-l schimba, ca-n rest schimbam cam tot. De la adresa, la template, la platforma pana la hosting. Decizia este deja luata, nimic nu se mai poate intampla. Zilele astea lucrez la ridicarea noului blog. O sa fie pe platforma Wordpress, asa cum sunt majoritatea blogurilor cu domeniu si hosting.

In poza de sus e o mica particica din ceea ce vei gasi pe noul Anti Plicti. Si adresa va fi alta, poate si posturile vor fi mai bune... Sa speram ca totul va fi bine si ca ma veti vizita si comenta si acolo.

Blogul e deja activ insa intr-o faza incipienta. Mai e de lucru. L-as fi terminat mai repede insa plec in concediu in urmatoarele doua saptamani. Asa ca atunci cand revin, mai stam un pic si-i dam drumul. Sa nu lipsesti de la inaugurare :)

Vezi si:
- Noul Anti-Plicti? Daaa! Altu' tata nu mai face :)
- Cititorii "loveste" din nou (2)
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

O sa stau in primul rand!!!!
Sa ai vacanta super!!!!

CORA spunea...

Aici te astept! Sa nu ratez nimic!

Cipri spunea...

Știi că ți-am zis de mult că ar fi mai bine să treci pe WordPress :)
Concediu plăcut!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - hei, merci frumos!! n-o sa-ti para rau. avem si cateva noutati de care vorbim la momentul potrivit :)

@ cora - merci. n-o sa fii dezamagita :D

@ cipri - da, cip, dar sa stii ca pana am dibuit ce si cum pe-acolo, mi-am prins urechile rau de tot. e destul de complicata treaba cu serverul si wordpress-ul. sau nu complicata ci destul de diferita de blogger. cu atat mai mult cu cat la blogger ii stiam multe multe dedesubturi. acum nu mai sunt asa in ceata, am facut ceva progrese cu template-ul si tot. mai e inca de lucru. pacat ca tre' sa plec (probabil miercuri) dar reiau cand revin. momentan n-am vreme dar poate apuc mai incolo sa-ti scriu un mail sa vezi cu ce m-am chinuit. o sa te distrezi de toate de care m-am lovit:)) dar deocamdata le-am depasit pe toate insa nu vrei sa stii cate ore mi-a luat ieri de exemplu :D

Cipri spunea...

Dacă ai nevoie, te pot ajuta, sunt câteva lucrușoare pe care le cunosc și eu.
A, și în plus...http://ro.wordpress.org/about/ :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - merci mult. deocamdata n-am mai umblat la blog. le-am rezolvat alaltaieri cam pe toate. ar fi totusi o chestie careia nu i-am dat de cap si anume titlul articolului e mai scurt in latime decat latimea postului. cam cu un sfert. asa e template-ul facut si vreau sa-l mofdific. ai vreo idee cum fac sa-l lungesc? dar nu te stresa prea tare totusi ca nu arde :) si merge la urma urmei si asa :)

PS: acum m-am uitat pe linkul tau si vad ca zice si de tine. FELICITARI!!! o sa-l studiez acum pe indelete :D

Cipri spunea...

Cel mai bine îmi trimiți șablonul pe mail și îl studiez eu;)

Trimiteți un comentariu