duminică, 25 iulie 2010

Anti-Plicti la Festivalul Medieval de la Sighisoara – poze

Sponsori:

Domnitze, cavaleri, viermuiala, lupte cu sabii, negustori si tot tacamul. Asta am prins in cea de-a treia si ultima zi a Festivalului Medieval de la Sighisoara. Daca tot sunt in Ardeal in perioada evenimentului asteptat tot anul de romanticii tarii, am zis ca impusc toti iepurii daca dau o fuga pana acolo. Ceea ce s-a si intamplat.

Cand am vazut ca la intrare ne lasa fara 10 lei de caciula, doar ca sa avem acces in zona Festivalului, mi-am zis ca e cam jaf. Adica te taxeaza ca sa ai privilegiul sa cumperi porumb fiert la suprapretz. Nu a fost asa. In cele trei ore cat am stat acolo, am uitat de toate. Fel de fel de activitati se intamplau... pe care am incercat sa le surprind in pozele de fatza. Sunt doar cateva… am facut mai multe insa dial-up-ul de pe care operez in perioada asta doar atatea imi permite sa postez. Si astea micsorate pana la limita maxima posibila. Sper totusi sa simti pentru doua minute ca ai fost si tu acolo… Enjoy!!













Radioul preferat al cavalerilor, in Evul Mediu






Un roman veritabil :)

Vezi si:
- Sighisoara, un oras din alta lume - poze
- Occident la el acasa. Cum arata Romania acum 46 de ani - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Je`Copila spunea...

am fost si eu acolo.. tot duminica.. pe la 3 am ajuns... si sunt foarte sigura k ai trecut pe langa mine! si am mai fost sambata si la predeal, la adunarea de motociclete.. si daca vrei pot sa iti dau filmuletele si pozele mele... acum dupa ce m-am laudat si eu iti spun si parerea despre festival... nu mai vroiam sa plec acasa!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ce tare. tu aveai sanse sa ma fi cunoscut. trebuia sa ma tragi de maneca. eu am ajuns pe la 2 si am stat vreo 3 ore. si mie mi-a placut f. mult desi nu aveam asteptari f. mari.

m-ar interesa pozele tale insa nu le-as putea primi. nu am net aici unde sunt decat dial-up. deci mi-ar lua forever sa le descarc, vizionez si uploadez din nou. de filme nici nu poate fi vorba :)

Je`Copila spunea...

atunci cand te intorci din concediu... asta daca nu ma prinzi intr-o pasa in care nu suport calculatoarele si nu am chef sa deschid laptopul :D. Ne auzim oricum!
Concediu placut in continuare!

Trimiteți un comentariu