duminică, 27 iunie 2010

Razbunarea fetelor pentru toata mojicia din Romania

Sponsori:

Faza reala. Am doua prietene bune. Care au facut un act de o genialitate pura. Fii atent. Le-am zis sa-si cumpere de la farmacie acid boric pentru a scapa de gandaci. Ele, fete cuminti, s-au dus la o farmacie hotarate sa nu iasa de acolo fara acid boric. Si, in timp ce una vorbea cu vanzatoarea, cealalta se uita la nu stiu ce produse.

Si o intreaba prima pe farmacista: aveti acid boric? La care femeia raspunde maxim, maxim de sictirita, in timp ce punea niste preturi pe niste cutii: Mnu! Dar stiti unde as putea gasi? Mnu, zise farmacista, cu acelasi sictir demn de o cauza mai buna, continuand sa lipeasca preturi, fara a ridica macar privirea

La care asta mica, cealalta dintre fete o intreaba, cu o candoare specifica: da' stiti ce-i ala acid boric?? Lol, lol, lol. Nu m-as fi gandit la asta intr-o suta de ani :)) Inlemnita de soc si nervi, farmacista se opreste din pus preturi, ridica privirea spre ele si incepe sa urle. Ca se simte jignita, ca stie ce-i ala acid boric si alte chestii pe care amicele mele nu le-au mai tinut minte.

Si a continuat sa dea din gura pana ce fetele au iesit din farmacie. La care, asta mica inainte sa iasa, ii mai spune farmacistei: lasati doamna ca pana maine va trece :)))

Vezi si:
- Un clip sadic, va rog - video
- Jos babele din autobuze!!
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu