sâmbătă, 12 iunie 2010

Plec pe Marte

Sponsori:

I'll be gone till November, am scris pe Facebook insa nu lipsesc decat o binemeritata saptamana. Ma cam plimb, vor spune carcotasii... nu am mai fost acasa din decembrie anul trecut, le voi raspunde eu... Nu plec pe Marte si nici nu as vrea... "Si atunci de ce scrii, bre ca pleci pe Marte, in titlu", vor intreba aceiasi carcotasi... Este o intrebare la care nu m-am gandit. Insa ar fi nasol daca mi-o puneti, caci nu voi sti sa raspund...

Sunt intr-o perioada in care multe din cele care mi se intampla nu au logica. Nimic grav, doar fara logica. Si atunci eu de ce as avea titluri logice, nu? :)

Da, deci plec. Sambata la 13 voi deja in trenul care ma va duce spre Ardeal. Plec devreme pentru ca dragele noastre cai ferate nu au fost in stare nici acum sa repare podul rupt de ape acum UN AN aproape de Sibiu. Asa ca, dincolo de Brasov trebuie sa caut mijloace alternative de deplasare.

In sfarsit. Ce trebuie sa stii e ca viata merge mai departe. La fel si Anti-Plicti. In fiecare din zilele urmatoare vor aparea cate doua articole pe zi. Setate sa se dezvaluie primul la 7 dimineata iar al doilea la 16. Articole simpatice, o sa vezi. Scriu si de pe acolo, daca apuc.

Comentariile, ca de obicei, raman nemoderate. Deci e liber la injuraturi ca sunt sanse sa le vad tarziu... Dar vezi ca tot le vad, hihi... De fapt, daca injuri elegant s-ar putea sa le las de data asta... Ca trebuie sa aducem mereu ceva nou...

Cam astea. Succes pe ramuri si grija mare - nu bateti cuie-n geam... (v-am zis ca nu e pe baza de logica:)


Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

. spunea...

cu aceeasi nelogica intreb: de ce omule pe Marte si nu pe luna...e colea dupa deal si nu ai mult de mers...loool
sa ai parte de o vacanta linistita si odihnitoare!!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

aoleu, ai pus intrebarea la care nu stiu sa raspund. pai luna e supraevaluata, e banala, lol.

merci mult diana. sper sa te regasesc cu bine!!

Trimiteți un comentariu