marți, 8 iunie 2010

O vizita istorica - un tiran merge la Tirana

Sponsori:

Disclaimer - acest articol este voit carcotas, ironic, chiar sarcastic... Ce treaba am eu cu Base'? Da' ne mai distram si noi... Tirana, pentru cine nu stie = capitala Albaniei :)

Incepem. Deci dupa ce a refuzat pe rand intalniri cu Barack Obama, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy si Silvio Berlusconi, presedintele roman, Traian Basescu s-a lasat in cele din urma induplecat. A acceptat cu chiu cu vai sa faca o vizita istorica, de inalte semnificatii politice, economice si sociale in... Albania. Da, in bogatul si extrem de democraticul stat din Balcani.

Stirea vizitei in ziarul Cotidianul

Dupa ce a fost in Macedonia si Moldova, seful statului merge anul asta intr-o alta tara mai varza decat a noastra. La intoarcere va trage o singura concluzie - "romani, vedeti ca traiti bine? 'R-ati ai dreaku..."

Merge si el saracu' unde mai e chemat si primit cu onoruri... Dar totusi Albania?? In plina criza economica si taieri masive de salarii, Base' merge in Albania... Ca sa ce??? Cu ce ne putem noi alege de la Albania, stat mult mai sarac ca al nostru?? Iti raspund in 3 cuvinte CU NI MIC!!!

Dupa cum zice aici o stire, bugetul pentru deplasari externe al Presedintiei a crescut in 2010 cu vreo 3 milioane de RON fata de 2009... Deci pentru ce i-a marit Boc bugetul presedintelui??? Pentru deplasari in Albania, Macedonia si Moldova????????? Tari din lumea a 3-a??

O fi simpatic multor romani insa presedintele nostru, ne place sau nu, este considerat o caricatura in Occident... Occidentalii sunt oameni rasati, sunt politicieni de cariera si nu manelisti si dansatori din buric... De-aia e mai greu pe acolo...

In sfarsit. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre... Important e ca ne-am luptat un pic cu mogulii, cu comunismul si cu minerii... cu Ion Iliescu si cu alti rechini ai neamului... Ne-am jucat un pic de-a revizuirea Constitutiei... Acum ne jucam de-a bugetarii si pensionarii... Cam periculos jocul asta ultimul, dupa gustul meu, dar lasa ca noua ne place sa traim periculos...

Se pare ca nu sunt singurul care gandeste astea. La final cateva din comentariile gasite la stirea cu plecatu' in Albania, scrise de oameni de bine, ca mine si ca tine, prin presa zilei :)

Bravo, Traiane. Esti mare. Te duci in Albania.

Fiecare joaca la categoria sa.Poate s-a dus sa vada un stat care nu prea are nimic ,nici CRIZA.

Asta da vizita... Sa mai zica ai nostri carcotasi ca presedintele nostru nu are activitate externa cu aia mai tarii din lumea asta....... oameni rai si cartitori, pai ce, Albania nu va place ??!! Maine-poimaine ne depaseste, Romaniei ii vor trebui 15 ani sa repare ce-a stricat Guvernul Boc... pana atunci ne va depasi si Albania.... radeti voi......

Si Ceausescu se reunea cu presedintii din tarile din lumea a III-a, mai tineti minte?

Acolo sa ramai :))

Se duce si el unde mai este primit! Cine dracu se incurca cu astfel de personaj absolut grobian si jenant ? E vazut ca o ciudatenie !!! Prin Romania n-a mai venit nimeni de un an !!!

Si Ceausescu a facut o vizita de "pretenie"in Iran inainte de.....Desi nu este Craciunul,sa fie oare acesta "cadoul" facut romanilor de...."ziua copilului"?Da Doamne!


Vezi si:
- Una cu Base' se poate?
- E si Romania mai tare ca cineva. Ca Republica Moldova
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

Partea proasta e ca mai vine si inapoi...

Trimiteți un comentariu