luni, 21 iunie 2010

O maimuta este mai desteapta ca mine - video

Sponsori:

Poate e mai desteapta si ca tine insa ca mine e cu siguranta. De ce? Pai daca m-as fi confruntat cu aceeasi problema, creierul meu de roman evoluat s-ar fi gandit, sincer, la o singura varianta. Pe care n-as fi avut-o la dispozitie, dar atat m-ar fi dus capul. Si anume sa fac rost de un batz in varful caruia sa pun o guma de mestecat si asa sa scot aluna. Cimpanzeul se pare ca a fost mai inteligent, l-a dus capul mai bine. Nu sunt mandru dar asta e :) Nu le poti avea pe toate... Nu-i nimic, eu pot sa fac podul din picioare; cimpanzeul nu cred ca poate :D:D




Vezi si:
- Totul e sa nu cedezi niciodata - video
- Deep throat - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Gheara spunea...

eu trageam de tub pana-l rupeam si-apoi imi luam aluna :))

raluka spunea...

eu am patit o faza f haioasa la zoo baneasa...intr-o frumoasa zi de vara eu si prietenul meu de atunci eram in fata custii cimpanzeului. mai era o mamica cu o fetita de vreo 6 - 8 ani, si inca un cuplu. fetita manca un croissant si a dat o bucatica pe jos(ultima bucatica). a ridicat-o si s-a dus cu ea spre cusca cimpanzeului. a intins bucatica si cimpanzeul a coborat frumos pe grilaj, a luat bucatica si a mancat-o. apoi s-a catarat inapoi pe grilaj pana in locul de sus pe care statea si inainte. surprinsi cu totii, am vrut sa il vedem din nou coborand si cum nu aveam nimic de mancare am zis sa-l pacalesc cu un servetel(batistutza de hartie). Am executat miscarile fetitei, a coborat a luat batistutza, s-a sters frumos cu ea la gura, a scuturat-o ca sa se desfaca, s-a sters cu ea mai departe de gat, subrat si la fund...si mi-a aruncat batistutza inapoi ... a stiut ca nu e de mancare si a stiut ce sa faca cu ea...;)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Extraordinar....nici eu nu m-as fi gandit la asta(ba m-as fi gandit dupa vreo 3-4 zile :-))!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - f. interesant. merci de recomandare. si cand te gandesti ce creier mic au :)

@ ghera - haha. cand se termina argumentele castiga fortza :) important era sa iei aluna :)

@ raluk - f. simpatica povestea. eu sunt convins ca multe animale au calitati pe care nici nu ni le imaginam. imi amintesc si acum unele povesti pe care mi le-ai spus despre dea :)

@ judy - deci ne-a cam facut maimutzoiul specia de rusine :))

Cipri spunea...

Cippy, mic și eficient ;)

Trimiteți un comentariu