joi, 24 iunie 2010

Dedicatia lui Base' pentru romani - video

Sponsori:

Sunt genial!! Nu ma laud de obicei, sunt modest dar la postul asta sunt deosebit de mandru. Imi pare rau dar nu ma pot abtine :))) Chiar daca tu poate nu vei aprecia treaba, pentru ca multi nu va dati in vant dupa politica, pentru mine ramane o idee geniala pe care am ouat-o si de-aia cotcodacesc aici cu foc. Deci care e treaba? Romania e o jungla, da? Deci "Cartea Junglei" nu poate fi decat despre Romania. Iar ce ii spune Base' poporului roman? Look for the bare necessities (lol) adica sa va multumiti cu lucrurile de stricta necesitate :))



Cu alte cuvinte eu va tai pensiile si salariile, va pun taxe de va cocosez iar voi va trebui sa traiti cu "the bare necessities" :) Adica ramaneti fara bani si trebuie sa mancati "Old Mother Nature's reciepes" (retetele Mamei Natura), adica furnici, coaja de copaci, iarba si cate un fruct, daca va permiteti :)

Ti-o mai spune si asa cum stie el mai bine, adica cu zambetul pe buze, chiar sub forma unui cantecel, condimentat cu o mica arestare, un atac sub centura la presa si tot asa :) A functionat si alta data, va functiona si acum... Bravo Cippy, ai fost tare!!

Oricum, observi ca doar ursul mananca, nu? Mowgli ia teapa de fiecare data :D:D


Vezi si:
- Realizarile lui Base'
- I-auzi una!
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu