vineri, 14 mai 2010

Realizarile lui Base'

Sponsori:

Nu mai incape nicio indoiala ca britanicii au umorul lor specific. Uite, offtopic iti spun ca am vazut recent un film englezesc la care chiar am ras in hohote la unele faze. Se numeste "Death at a Funeral". Daca apuci sa-l vezi sunt sanse mari sa-ti placa. Asa, revenim. Deci cu britanicii. Pai au avut acum recent alegeri iar fostul premier Gordon Brown a pierdut functia. Baietii isteti de la BBC ce crezi c-au facut? Au pregatit un articol despre mostenirea pe care o lasa fostul sef al Executivului. Numai ca in loc sa apara un pomelnic de realizari, a aparut o pagina goala, adica fara articol, cum vezi in poza de jos :)

Reprezentantii site-ului se jura ca nu fura. Ca a fost o eroare, ca cineva a dat publish din greseala unui material care nu continea nimic. Si care sugera, evident, ca mostenirea lui Gordon Brown = zero. Normal ca treaba a facut inconjurul lumii :)

A ajuns si la mine si ce crezi ca mi-a sugerat? Poza de mai jos... Pai ce? Al nostru ai cumva impresia ca e mai breaz? Evident ca ai, pentru ca jumate dintre noi l-am votat... In sfarsit, eu o tin pe a mea, chiar daca o sa ma cert, ca si pana acum, cu multi... :) Nu mai intru acum in detalii...


Vezi si:
- O fetita catre Basescu: bine ati venit in Romania
- I-auzi una!
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Teo (Trafic de gânduri spunea...

Da' ştii care-i diferenţa? Al lor a plecat!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, da. al nostru inca ne spune ce sa facem cu mostenirea pe care ne-o lasa :)

Trimiteți un comentariu