marți, 11 mai 2010

Povestea tinerei printese (must read)

Sponsori:

Deci dragii mosului, uite cum sta treaba. Cica a fost odata ca niciodata, cu mult timp in urma, un rege care locuia intr-un palat magic. Regele traia impreuna cu extraordinar de frumoasa sa fiica, Crystal. Asa o chema, ce sa-i faci... Buuun. Toate bune si frumoase, cu o singura exceptie, care constituie si problema intamplarii de fatza - tot ce atingea printzesa Crystal se topea. Da' stii cum? Se topea ca si cand n-ar fi fost... Indiferent ce - metal, lemn, plastic, piatra... nebunie ce era ca totul se topea in mana ei.

Iti dai seama ca din cauza acestui lucru toata lumea se temea de printesa. Nimeni nu indraznea s-o ceara de nevasta... Regele era disperat. Mai ceva ca Base' in lupta cu criza. Ce putea el sa faca sa-si ajute fiica? Si-a consultat si vrajitorii si magicienii, a fost si la Acces Direct... cate n-a facut?

Totusi, in cele din urma, un vrajitor batran i-a spus asa: domnule rege, daca fiica ta va atinge un lucru care nu se topeste, atunci ea va fi salvata for like ever. Ti-e clar ca regele s-a bucurat mult...

No, si in urmatoarele zile el a si organizat un concurs. Primul om care aduce un obiect care sa nu se topeasca in mana printesei o va lua de nevasta, va obtine regatul si un top de bilete la Bingo Metropolis. Trei printi s-au prezentat la concurs.

Primul printz a adus un aliaj foarte tare de titan. Imediat ce l-a atins printesa, aliajul s-a topit. Mai ceva ca banii de la Bancorex. Printesa s-a suparat nevoie mare.

Un al doilea printz a venit cu un diamant. Si asta s-a topit mai ceva ca salariile bugetarilor. Printesa nenorocita si disperata.

S-a apropiat si al treilea printz. Asta i-a spus tinerei sa-i bage mana in pantaloni si sa atinga ce avea acolo. Printesa a facut exact cum i s-a spus si brusc a rosit si nu i-a venit sa creada. Ea a simtit ceva foarte tare... tinea ceva in mana... care nu se topea deloc!!!

Regele s-a bucurat nespus. Toata lumea din regat era fericita. OTV-ul a facut petrecere trei zile si trei nopti. Al treilea printz s-a casatorit cu printesa si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. La anu' si la multi ani!!! Gata, asta a fost...

A, apropos. Ar mai fi o chestie. De fapt o intrebare. Ce avea printul in pantaloni????

Suspans... Raspunsul il gasesti AICI.


Vezi si:
- Cum sa faci o femeie fericita
- Lol. Dumnezeu e sus si vede - video
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Faza cu Acces direct si otv-ul au fost cele mai tari:))))))

geta spunea...

mi-a placut rau!

Dili spunea...

lol you're creiziiii.. :DD

herrdanovici spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - hihi. mai ramanea sa-i trimit la marutza si ar fi fost peste tot... a si gutza le-ar mai fi putut face o melodie :)

@ geta - yes, yes.

@ dili - io? nu, printzesa e creizi ca a avut curajul sa bage mana, hihi.

herrdanovici spunea...

Cippy cred ca ai dat iama prim cramele regatului ca altfel nu imi pot explica cum de ai putut incurca povestea in halul asta. Daca ai fi facut un research mai amanuntit ai fi vazut pe facebook ce s-a intamplat cu adevarat. Deci finalul este in felul urmator:vazand ca pe tot ce pune mana se topeste, printul se decide sa ii taie mainile printesei.Finalul fericit este ca aceasta reuseste intr-un final dupa luni de zile de batut comisii in care sa aeste ca nu are maini sau nu i-au crescut la loc intre timp, aceasta primeste pensie de handicap. Si cei doi au trait fericiti pana la adanci batraneti... de fapt au trait fericiti pana luna urmatoare cand au fost evacuati din castel din cauza datoriilor la intretinere. In final povestea este despre doi tampiti care au crezut ca pot traii intr-un castel, in Romania, numai din pensia de handicap.
PS: Am inceput o fundatie care are ca scop declart ajutorarea acestora. Pentru donatii un email cu nr. de cont si pinul si o decid eu cat o sa donati(sa nu va mai bateti voi capul).
PPS: Orice gest facut in ajutorarea celor doi va fi aplaudat(cu sufletul) de printesa.

Anonim spunea...

deci lol, bai cipri :)) u r za man!

Pisica

Trimiteți un comentariu