sâmbătă, 29 mai 2010

Offf, iarasi o sa castigam Eurovisionul...

Sponsori:

Da, nu stiu cum se face ca in fiecare an suntem favoriti... ne gandim unde dracu' sa organizam Eurovisionul dupa ce-l vom castiga, cu stadionul Lia Manoliu inca in revizie tehnica... Deci traim adevarate drame atunci cand ne pregatim sa castigam, suntem favoriti dar, fatalitate, iesim mai mereu printre ultimii. Cel putin asa s-a intamplat in ultimii ani...

N-am vazut semifinalele de acum live insa am vazut bucati de melodii pe net. Inclusiv piesa noastra. Apropos, stii ce fac Ovi si Paula?? Se_ling :))) Ma rog... lol... Deci ascultand piesa "Playing with Fire" mi s-a parut ca recunosc in ea cel putin doua hituri internationale. Pe unul nu-l stiu decat dupa melodie insa la un moment dat, pe la inceputul piesei, am senzatia ca ascult Cheeky Girls... (Ooh boy, cheeky boy :) Carcotas am fost, carcotas am ramas :)

Totusi, cu cat mi-au bagat astia pe radiouri piesa in urechi parca cu atat incepe sa-mi placa mai mult... Paula e o animala buna, mai ales in costumul ala mulat. Are voce, are prezenta. Ovi face si el ce poate... Melodia e ritmata... ok, teoretic sunt sanse.

Insa mereu au fost. Mie mi-au placut mult Todo Mondo... Mi-au placut mult Nico si Vlad Mirita. Elena Gheorghe la fel, saraca... Doar de astia mi-amintesc ca placandu-mi si sfarsind lamentabil toti trei... De ce ar fi altfel anul asta?? Sa fim optimisti dar orisicat...

Nu e chiar pe valoare Eurovisionul asta... e pe pile oficiale. Adica, stii si tu, ori trebuie sa fii prieten cu multe tari ca sa te voteze (daca ai o piesa medie spre buna) ori trebuie efectiv sa rupi gura targului cu vreo melodie, cum s-a intamplat acum cativa ani cu monstrii Lordy sau cu o piesa de-a Ucrainei, care chiar mi-a placut... Dar melodia aia chiar era catchy iar interpretul gay... :)

Inteleg ca nu stiu care presa straina (Huffington Post) este impresionata de ai nostri si ii baga acum in primii trei... Off, iarasi ne urca pe nu stiu ce cai albi ca sa cadem de cat mai sus :(( Sper sa nu fie asa, deci hai Romania!!


Vezi si:
- De ce m-a impresionat Elena Gheorghe la Eurovision
- Ce zici de un flash mob de 20 de mii de insi? - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Mihai(l) spunea...

Era un banc cu Paula Seling.
Ce trupa ar iesi daca la 3SE ar veni si Paula Seling?
3Seling.

Mihai(l) spunea...

Cand am vazut pe ce loc am iesit, prima data m-am gandit la Anti-Plicti...

neK spunea...

Winn :))
Am facut un istoric al Eurovision Romania :D

Trimiteți un comentariu