vineri, 21 mai 2010

Nu mai pot posta :(((((

Sponsori:

Laptop-ul meu a intrat in greva inaintea bugetarilor. Acest text e scris luand literele una cate una cu copy paste din text sau din character map. E criminal :((((( Spalat laptop, intrat apa la taste and good bye. Mai merg jumatate din ele :)

Sunt un pic ocupat in w/e, sper rezolv la incep. spt. viitoare sau poate mai repede... Sorrrrrry!!! Pupici la lume si sa fiti cuminti!!!!!!!

.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

start - all programs - accesories - accesibility - on-screen keyboard
Asta ca sa nu te mai omplici cu character map in caz ca mai scrii ceva pe undeva ;D
Si zi drept, varsasi bere pe taste ai? :PPP
We frumos!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

yes, yes. ty!!! luv ya!!! that's why u're the bestest... ce-o sa ma mai critice victor pt asta... :)

ma daca era bere era bine dar a fost crema de whisky :D

Dili spunea...

lav iu tuuuuuuu! Za mostast!!! Crema.. hmmm.... si vaz ca inca n-a iesit din sange :PPP

VictorCh spunea...

1. Condoleante pt tastatura!
2. Hm! Am mai intalnit pe un alt blog aceeasi idee (la adresa mea). Se pare ca va trebui sa-mi revizuiesc atitudinea, daca am inceput sa fiu "bau-bau"-l blogosferei. Doar ca (de data aceasta) n-as fi "percutat", fiind evidenta folosirea intentionata a englezei colocviale.
3. Multumesc si eu, Dili. (Deocamdata) n-am probleme cu tastatura, dar consider ca nu mi-e deloc inutil sa cunosc metoda, mai ales ca cele descrise in articol par a face parte din tipul de probleme care imi sunt specifice (deja a fost inventat - de catre unul din cei "patiti" - si termenul "victorisme"). (Am obiceiul ca dupa ce am gasit un specialist bun - in orice domeniu - sa nu-l schimb fara motiv obiectiv, asa ca de obicei ajungem sa ne cunoastem, si in majoritatea domeniilor mi-a fost deja spus - la un moment dat sau altul, cu un vocabular mai mult sau mai putin elevat - ca ma prezint la ei cu defectiuni cu totul atipice, cu care s-au intalnit rar (sau niciodata): la spital am continuat sa fiu subfebril si dupa a doua saptamana de antibiotice puternice - diferite - desi nu-mi putusera depista vreo sursa de infectie in organism nici dupa ce au cautat - neinvaziv - pana si in interiorul inimii, de se luasera medicii cu mainile de cap - noroc ca la un moment dat mi-a trecut de la sine si m-au externat; la mecanicul auto - cablul de ambreiaj devenise inutilizabil nu prin ruperea miezului de otel, ci prin "spargerea" mansonului, nemaiavand astfel cum sa se sprijine, explozie la roata am avut nu la rotile montate, ci la "rezerva" din portbagaj, pivotul mi se smulsese nu desfacandu-se cele doua parti constitutive, ci trecand suruburile de prindere prin gaurile din tabla bratului, etc; si cam la fel am patit si cu electronicele, si cu electrocasnicele, si - la casa - cu instalatia sanitara si cu cea electrica, etc.)
Asta o fi soarta mea, sa dobandeasca indivizii respectivi experienta pe seama pataniilor mele.

ICSAMDA spunea...

Insanatosire urgenta, laptopului tau !... si nu uita nici tu, sa fii cuminte :P.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dili - crema de whisky e o stare de spirit :P

@ victor - era o gluma nevinovata. mi-am permis pt. ca te consider de-al nostru. cine se tachineaza se iubeste. nu vezi dili ce-mi face?? :)

@ hartwell - merciiiii mult. ma chinui deocamdata cu tastatura virtuala :) io nu am voie sa fiu cuminte ca sa pot fi acid pe blog :D

Unknown spunea...

trist :( ...da sa speram ca poti sa-i faci ceva:)

VictorCh spunea...

Nici o grija, Cippy, nu pun la suflet (cred ca exprimasem explicit ideea ca nu sunt refractar la glumele pe seama mea si la tachinarile ce-mi sunt adresate), dar de-a lungul vietii am invatat ca e bine sa cauti si "substratul" (intentionat sau doar iesit involuntar la suprafata din subconstient) unei glume oricat de nevinovate. Poate ca acel substrat nu exista, da' poate ca...
(Consider ca ar fi si deplasat din partea mea sa ma supar pt ca imi este adresata o gluma in spirit amical, dupa ce eu am pretentia ca autorul blogului si co-comentatorii sa nu se supere pt comentariile mele critice facute in spirit la fel de amical.)
Si DA, ma consider prieten al acestui blog. (Deocamdata pe AUTORUL blogului il cunosc prea putin pt a putea fi vorba despre prietenie, desi simtamintele - din partea mea - de tip amical sunt.)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ deea - o rezolvam noi :)

@ victor - nu as jigni cititorii intr-o suta de ani :) de glumit cu ei oricand :)

Dili spunea...

@ Victor - nu neg ca te-am "gugalit" (:DDD, da, am citit si unele asa=zise "dispute" lingvistice ale tale cu diversi autori de articole) dar departe si de mine intentia sa te vad vreodata ca un "bau-bau" virtual, dimpotriva, oricand mi-as recunoaste greselile si m-as bucura sa fiu corectata cand o iau pe aratura :P

@ Cipri - da domnule te iubesc, sa vaza tot omu'!!!!! Da' sa stii ca tot astept strip-tease-ul acela!

Trimiteți un comentariu