marți, 18 mai 2010

Mai votam un pic?

Sponsori:

Victor dar nu numai el ma ruga sa mai amintesc din cand in cand de campania umanitara, sa-i spun, pe care am demarat-o zilele astea. Deci fratilor, atat Anti-Plicti cat si Lizuca va multumesc pentru multele voturi pe care le-ati dat. Am ajuns si datorita voua la cifra 164. Atatea voturi sunt cand scriu randurile astea. Doar ca exista smecheri care sunt si mai smecheri ca noi si cred ca au pus tot Falticeni-ul sa voteze. Asa se face ca primul loc are vreo 1.200 de voturi. Avantul lor nu mai e acelasi de la inceput deci mai e nevoie sa ne mobilizam un pic sa mai votam. Se poate vota in fiecare zi, o singura data. Adica odata pe zi. Deci poza de jos iti arata unde sa votezi. Click pe ea sau AICI pentru pagina votului. Merci. Sub poza am niste multumiri speciale.


Deci multumesc frumos la everybody care a votat. In special, in ordinea comentariilor care nu au fost anonime lui: Zenna, Niciodata Singura, Turisticus, Judy (multumiri speciale), Cristina, Sorina, Dili sigur ca da, Teo negresit, Je Copila, Geta, Spirocheta, VictorCH, Mihai(I), Costy. Poate le dam un click si la oamenii astia... Eu le-am dat si pe anunturi si pe ce am apucat :) Anti-Plicti loves them all ca si pe frumosii anonimi care stiu sigur ca au votat si ei. Daca iesim in primii 5 stripteasul meu pe blog ramane valabil :)

HOME
.

Twitter
Facebook

18 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

oooo ce onoare,multumesc!!!!
Dar totusi.....cum "caspiterina"au reusit alti sa ajunga la o 1200 ?????

One love One life spunea...

nu stiu despre ce e vorba..recunosc... dar sa anunti cu 2-3 zile inainte de striptease :))

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

169 :-))

Je`Copila spunea...

deci ti-ai hotarat cu stripteas ne rasplatesti??
aaa si s-au facut 172

Je`Copila spunea...

deci te-ai hotarat... cu striptease ne rasplatesti....
172 acum.. ;) la mai multe!

Dili spunea...

178 :DD

Diana spunea...

multumim, multumim:)

Mamica Lizucai

herrdanovici spunea...

Veni, vidi, votat.Nu as vrea sa fie luate ca si parte din advertorial randurile urmatoare dar daca tot votati se merita sa va aruncati putin privirea pe site.Compania este mai putin importanta fata de ceea ce fac.Daca sunteti pe cale sa deveniti mamici cititi cateva randuri despre recoltarea de celule stem, cred ca este unul dintre cele mai importante asigurari pe care le putem face pentru copiii nostrii.Nu stiu exact cate astfel de banci de celule stem sunt in momentul de fata in Romania dar existenta lor este binevenita mai ales ca auzeam si de infiintarea unei banci nationale unde se poate dona sangele placentar astfel incat in cazul unei compatibilitati putand fi ajutati copii ai caror parinti nu au avut posibilitatea incheierii unui contract cu o astfel de banca( nu stiu exact ce banca a demarat acest program, nici nu conteaza sunt convins ca toate celelalte vor urma exemplul, chiar daca poate fac acest lucru pentru a mulge vaca publicitara si a-si atrage beneficii de imagine).
Asa ca BUZZ, DING...

Raluk spunea...

am votat si eu de vreo 3 ori, desi cu 186 de voturi nu cred ca reuseste sa ia caruciorul...sunt unii cu peste o mie de voturi...deci slabe sanse sa vedem un striptease pe blog:(

Lizuca avant la lettre spunea...

Poate nu luam caruciorul, dar luptam pana in ultima zi:)

Lizuca

turisticus spunea...

Voturi: 191

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ all - MERCI MULT pentru voturile din seria asta!!!

@ judy - habar n-am. cand mi-au atras copiii astia atentia, aveau deja 800... vreo chestie neortodoxa, iti dai seama... la noi merge totusi destul de greu fata de ei... dar inca nu am epuizat toate armele... ai incredere :D

@ one love, one life - iti promit ca daca luam primele 5 locuri (sunt optimist) pun un scroller sa curga timp de doua zile la vedere ca fac striptease, ok? e bine asa?

@ Je Copila - hm... tu esti copila... pt. tine o acadea :)) glumesc. deci striptease-ul e unul din premii. la restul, ne mai gandim. e bine asa pentru acum?

@ herrdanovici - ai dreptate, mi-a mai spus lume de site. deci macar impuscam mai multi iepuri :)

@ raluk - nu-ti pierde speranta. mai avem unelte, cum ii spuneam si lui judy... sa vedem... macar o roata si tot luam :)

@ lizuca avant la lettre - asta e spiritul!!

Je`Copila spunea...

sunt majora!!

Diana spunea...

Daca nu o roata de carucior, macar niste jucarii (locurile 2 si 3 primesc asta). Multumim de voturi.

Mami de Lizuca

turisticus spunea...

Voturi: 213

Niciodată Singură spunea...

Încă unul: 217 :)

VictorCh spunea...

...225...

Diana spunea...

multumim mult...noi nu ne pierdem speranta..mai sunt 12 zile sa recuperam diferenta si sa depasim pe bebe de pe locul 3 macar:)

Lizuca si mami

Trimiteți un comentariu