sâmbătă, 8 mai 2010

"Iubesc" stirile despre schimbarile Google!!!

Sponsori:

De ce iubesc stirile astea? Pentru ca NU SPUN NIMIC, haha. Adica nu spun nimic din ceea ce nu vad si eu. De fiecare daca cand Google mai adauga un punctuletz pe pagina principala toata presa din tara asta (si probabil si din lume) se grabeste sa faca o stire. Cum se intampla treaba?

Pai in epoca moderna, stirile se fac din fotoliu. Adica sta reporterul si se intreaba - despre ce sa mai scriu eu astazi? Si cand sa dea pe Google sa "se inspire" vede ca ceva e schimbat. Ori logo-ul motorului de cautare ori toata interfata. Si pac-pac, baga o stire din asta.

Problema e ca si eu si tu, pe care teoretic ar trebui sa ne intereseze stirile astea, suntem internauti, nu? Folosim si noi Google, vedem si noi ca sunt modificari. Dam click pe logo si aflam ce inseamna daca nu mai putem de curiozitate.

La fel stirea ca Google si-a tras interfata noua. Ne spune ca s-a schimbat acolo si acolo, ca a aparut o coloana noua in stanga... Frate, dar o vad si eu!!!! Fa-mi o documentare, spune-mi despre toate schimbarile Google, de ce le face... In primul rand asta m-ar interesa - de ce le face... Adica ok, vrea sa se lupte cu concurenta. Pai cum? Ce are in plus??? De-astea... Nu-mi spune chestii pe care le vad si singur...

Apropos, urasc ultimele schimbari Google!! Uite asta e adevarata stire de blog. Da, le urasc pentru ca mi-a bagat coloana aia in stanga, la care as fi putut avea acces oricum. Asa imi micsoreaza campul cautarilor... Si plus ca noua sigla mi se pare ca aduce cu primele, adica e invechita...

Mi-a bagat si tastatura aia mica acolo in campul de cautare. Pai io daca sunt roman, normal ca am tastatura in romana... Mda, deci schimbari de dragul schimbarii si ca sa mai faca fraierii stiri :)


Vezi si:
- Cine este Google? Cum cine este Google, fa?
- Cum e sa lucrezi la Google - poze
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Gaby spunea...

Azi am vazut si eu schimbarea, dar culmea, exact dupa ce am intrat pe bing (mi-a venit deodata sa intru pe el, ca l-am vazut intr-un serial). Aveam un semn de intrebare, nu imi dadeam seama de ce seamana astea doua, si ma enerva meniul din stanga al google-ului.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dar seamana? ca parca nu seamana... sau? oricum ideea, ma gandesc, e ca ar trebui sa nu semene... adica sa nu se inspire unul dupa altul ci fiecare sa vina cu ceva nou ca sa se detaseze de celalalt... ma rog... spiritul de turma :)

Trimiteți un comentariu