miercuri, 19 mai 2010

Guvernul, mai tare ca AC/DC

Sponsori:

60.000 de oameni au platit in jur de 2 milioane de euro ca sa-i vada pe cei de la AC/DC. "Concertul" impotriva Guvernului a fost gratis dar n-a adunat decat 40.000 de insi... De unde rezulta ca premierul Boc e mai iubit ca Brian Johnson, Vladescu mai smecher ca Angus Young iar trupa de la Palatul Victoria mai tare, evident, decat AC/DC...

Deci care criza, dom'le? Inca mai merge... In autobuz pensionarii se plangeau ca ar bea ceva dupa miting, ca sindicalistii nu le-au dat nici macar un pahar cu apa... De unde rezulta ca pensionarilor le e sete si nicidecum foame...

Facem si noi haz de necaz dar sunt convins ca multi protestatari nu prea stiau care le sunt revendicarile... Au fost adusi cu japca de prin judete... Au dansat dansul pinguinului... a fost dezmatz prin Piata Victoriei... Suntem o tara vesela, saraca de ea... Sa mai adaug ca protestul nu va duce nicaieri?

Later edit: Si ce poate fi mai frumos si mai romaneste decat CRBL care a filmat un videoclip in mijlocul demonstrantilor :)) Deci imi vine sa rad sa mor... Astia au venit sa protesteze si s-au trezit figuranti in videoclipul lui CRBL. Bine, ei erau oricum figuranti da' asa au devenit figuranti cu acte in regula. Nu or sa obtina nimic da' macar apar intr-un videoclip. Tot e ceva :))

Vezi si:
- Un copil britanic umileste Guvernul Boc
- Un nou film pe marile ecrane
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Kosmin spunea...

Nu trebuie sa mai adaugi nimic.40.000 raportat la 17 milioane de romani nu inseamna nimic.Romanul,probabil,inca nu crede ca in tara se fura.Mai citeam pe un blog important,culmea bloggerul respectiv il uraste pe Basescu,ca daca nu sunt bani de unde sa dea guvernul.Asta e,trebuie sa strangem cureaua.
Daca a reusit sa-i pacaleasca pe asemenea oameni,ce sa mai zic de oamenii simpli care nu au citit mai mult de 2 carti la viata lor.Suntem fara scapare,din pacate!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ kosmin - merci de comentariu. imi da sprante ca nu e totul pierdut...

pai cum? noi ne-am luptat cu mogulii, cu comunistii, cu Ion Iliescu (!?!?!?!), cu rechinii, cu constitutia si cu muuuulte alte teme DERIZORII la ultima campanie...

cred ca stii ca si anti-plicti a atras cat a putut de mult atentia la astea... insa vorba ta, cand n-ai cu cine... n-ai :) astia suntem.

dar n-am crapat pana acum nu crapam nici de-acum incolo. eu sunt optimist :) fii si tu!

PS: am pus un link spre tine. bafta, te mai astept.

Mihai Likar spunea...

ei nah..daca il aude nevasta pe grasu compasu paznic la caminu cultural ca vrea la ACDC doarme in grajd cu oile ca becali cand era tanar.Da cand aude nevasta ca grasu compasu se duce la capitala sa se bata Bocu in cap cu ciocu zice dute puiule sa vezi si tu bucurestiu si sa imi aduci si mie ceva...de aia au venit asa multi...

VictorCh spunea...

Kosmin: Lasa-i, ca au "astia" "de sus" destule "pacate", nu-i mai acuza si pt ca nu fac minuni. Ei de fapt sunt vinovati pt ca au lasat situatia sa degenereze in asa hal incat s-a ajuns aici, dar acu', dupa ce s-a ajuns - intr-adevar: de unde nu-i, n-au cum sa ia. (Sa stii ca incercasem si eu "trucul" asta, si NICI MIE nu mi-a iesit: de unde nu mai era n-am mai reusit sa iau).

Kosmin spunea...

@Cippy:multumesc pentru aprecieri;inca mai am o mica raza de speranta!

Trimiteți un comentariu