vineri, 7 mai 2010

Anti-Plicti e de azi pe Facebook

Sponsori:

Da, am intrat in randul lumii. Anti-Plicti si-a tras un cont de toata frumusetea pe Facebook. Era si timpul, caci multa lume imi reproseaza ca nu are timp de mine pe blog si ca sa actualizez mai des continutul contului personal de Facebook. Acum nu mai are nimeni nicio scuza. Blogul s-a varat pe Facebook.


Contul inca e la inceput insa am apucat sa inserez cateva postari. Ce isi propune si cu ce vine nou sau in plus fata de blog? Pai vine. Deja am reusit sa adun o colectie Best Of... a Pozutzelor de vineri. Am trecut prin toate care au fost publicate in cele 60 si ceva de episoade si le-am selectat pe unele dintre cele mai simpatice.

Apoi vor aparea, evident, cele mai importante postari la zi de pe blog. Dar in plus si chestii de prin viata mea, idei scurte, intamplari... cugetari, bancuri si alte treburi interesante, sper eu. Deci nu va fi o copie identica a blogului. Contul Anti-Plicti de pe Facebook va avea viata lui proprie si va fi o completare a site-ului.

Apoi va fi o modalitate de apropiere de cititori. In sensul in care voi comenta si eu la postarile lor, imi voi da cu parerea, poate vorbim si pe chat... Ce mai o adevarata odisee :)

Apropos, cu greu am reusit sa-mi fac contul pentru ca nu acceptau ai naibii numele "Anti Plicti". Nu m-am lasat si pana la urma l-a acceptat versiunea italiana a Facebook-ului. E bine si asa.

In sfarsit, mai multe te prinzi tu. Deci daca ai chef, da-mi add la id-ul Anti Plicti. Sau click pe poza de sus. Sau vezi ca undeva in dreapta va ramane mereu un widget de unde poti ajunge direct la cont. Bafta!! Ne vedem deci pe Facebook!!


Vezi si:
- S-a ales si Miss Facebook
- Facebook - una calda, alta rece - poze
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

ti-am dat un request pe acolo ;)

Trimiteți un comentariu