miercuri, 7 aprilie 2010

Originalitate sau romanu' loveste din nou - video

Sponsori:

Ank mi-a atras atentia asupra unei reclame si-i multumesc pentru asta. Ank jurista, ca sa ne fie clar :) Deci o reclama la... nici nu stiu exact la ce... O reclama care-mi aduce aminte de... o sa razi... sloganul "Land Of Choice". Care dupa ce a fost al croatilor, l-am luat noi si ni l-am facut al nostru. Pai ce? Daca e bun... :)) Deci iata ce reclama frumoasa si bine realizata. Care ar fi exceptionala daca nu ar avea un singur cusur (minor, minor) - e furata :((



Ca sa fie treaba oabla, iata si originalul facut la Heineken si care macar daca nu ar fi rulat pe televiziunile romanesti. Dar a fost in heavy rotation :)



Deci ce ar mai fi de spus? Ca-mi iubesc tara si pe creatorii ei publicitari asa ca sunt absolut sigur ca aceasta coincidenta este pur si simplu... intamplatoare. Adica ce vrei? Le-a venit amandurora aceeasi idee cam in acelasi timp. Adica, ma rog, intai olandezilor si apoi... la ceva vreme si romanilor :)) Se mai intampla :) Ce Avatar n-a facut la fel?? Sau Moga nu face la fel? Sau Gutza... :))

Ok, o sa zici... e o parodie... O fi... desi parodiile incearca sa fie cat mai aproape de original... sau poate nu ma pricep eu la parodii... :) Ai vreo parere?


Vezi si:
- O reclama usor... ne-originala - video
- Inca ceva despre Avarat. Cat de original e filmul Avatar
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

prima reclama adica cea romaneasca..e 1 prea lunga si 2 chiar nu vad ce vrea ...cea de la Heineken e chiar draguta sau na era la inceput

Trimiteți un comentariu