luni, 12 aprilie 2010

Cel mai groaznic cosmar pe care l-am avut. La propriu...

Sponsori:

Am zis ca nu le povestesc nici prietenilor mei ce cosmar am avut ieri, ca or sa zica precis c-am innebunit. Voua va povestesc in schimb, ca ma cunoasteti si chiar stiti ca-s dus, haha. Ma, am dormit vreo doua ore ieri, duminica dupa-amiaza. Am fost frant de oboseala, am si lucrat in week-end, plus ca inainte am ajuns si printr-un club... ma rog, am petrecut. Deci, de rupt ce eram am adormit instantaneu si am inceput sa visez ca eram in orasul natal si era noapte.

Citisem, in vis evident, intr-un ziar, ca vor veni extraterestrii. Ei, si eram langa cetatea din orasul natal si cand ma uit pe cer, Luna trecea cu o viteza ametzitoare dintr-o parte in alta a orizontului. Dupa care a cazut un asteroid. Aproape de mine. Dupa care dintr-un panou au inceput sa iasa unde electrice care au inceput sa ma ciupeasca.

La inceput nu erau deranjante insa au devenit din ce in ce mai puternice. Au inceput sa doara. Mey da' era o durere fizica din ce in ce mai pronuntata. Undele alea se transformau in sarma ghimpata care-mi iesea din corp... Si durea...

Deja incepusem sa realizez ca sunt in viitor. (Deci nu glumesc, asta a fost visul...) Cineva de pe-acolo mi-a spus ca e anul 11.000 sau 17.000. Chiar nu mai retin. Una din cele doua, cu siguranta. Si au inceput sa apara prieteni mai vechi. Un baiat in carne si oase (pe care nu l-am mai vazut de vreo 10 ani) si o fata, la telefon.

Trebuia sa ma bat cu baiatul. Am inceput sa alerg, n-am vrut sa ma bat cu el. Undele si sarma ghimpata continuau sa iasa din corpul meu. Durea foarte tare in cotinuare. O durere clara, pe care mi-o amintesc si acum.

Am alergat spre periferia orasului, nu puteam iesi. Pe masura ce ma apropiam de iesire, durerea se intensifica. Semn ca trebuia sa revin in centru, ca parca acolo undele nu erau asa puternice. Cineva parca se juca cu mine. Crestea intensitatea durerii dupa bunul plac.

Au trecut acum cateva ore bune de cand m-am trezit, deci am mai uitat din detalii. Imi amintesc insa ca am intrat intr-o incapere in care erau, intre altii, Horia Moculescu (da, Horia Moculescu) si Alina Petrescu (Antena 1). Cand l-am vazut pe Horia, am simtit, nu stiu cum, ca platesc pentru gandurile negative pe care le-am avut legate de unii oameni.

Am mai simtit ca voi fi intrebat (fara misto) de Basescu si ca de ce am o problema cu el. Nu s-a mai intamplat sau nu s-a mai ajuns acolo pentru ca Alina Petrescu era mireasa. Se casatorea. Moment in care am simtit asa cum numai eu stiu sa simt, ca cineva (nu stiu cine... cineva aievea... eram in viitor, remember?) e interesat de gandurile mele legate de o anumita fata.

Gandurile au fost cele care au fost, mi-au fost citite, cred ca acel cineva a fost destul de nemultumit cu ce a constatat, caci imediat dupa ce am gandit gandul (real, adevarat) legat de fata respectiva m-am trezut brusc. Ca si cum am fost eliberat. Am deschis ochii, durerea s-a oprit... Eram buimac. De obicei in timpul cosmarurilor am o vaga idee ca e vis, in timp ce visez. Acum nu mi-a venit sa cred ca ce-am visat nu a fost realitate...

Morale: 1 - trebuie ca sunt dus :) 2 - cineva face misto de viata mea. 3 - o fi flacara violeta? Sunteti careva talmaci de vise??


Vezi si:
- Un caine are cosmaruri - video
- Nu mai avem voie nici sa visam???
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

Cosmar? ASTA???
Deschide, dom'le, ochii, si priveste in jur!...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. nici cosmarurile nu mai sunt ce-au fost, nu?

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Ce zici dacă e un semn? Poate ar fi cazul să te apuci de făcut filme. Subiectul, genul şi locaţia ţi-au fost "date", deci... =))
Cred că e cazul să-ţi aduci tributul faţă de oraşul natal :))

Anonim spunea...

Ce zici dacă e un semn? Poate ar fi cazul să te apuci de făcut filme. Subiectul, genul şi locaţia ţi-au fost "date", deci... =))
Cred că e cazul să-ţi aduci tributul faţă de oraşul natal :))

Teo (Trafic de gânduri)

Spirocheta spunea...

Si eu am avut un vis ciudat azi noapte.
Era o combinatie intre Lord of the rings, Troy si Frankenstien. Si bineinteles eu eram eroul principal...

adizzy spunea...

flacara violeta? ah com on...o sa ajunga si flacara(defapt a ajuns) ca si succesuri...peste tot!!! legat de vis..cred ca ai nevoie de concediu..:P

Trimiteți un comentariu