miercuri, 31 martie 2010

Teo Trandafir candideaza pentru Parlament (!?!?)

Sponsori:

Nu, nu e o gluma marca Anti-Plicti. Teo Trandafir chiar candideaza. S-a decis sa intre in politica mare, direct la guvernare si se baga fix pentru un fotoliu de deputat PD-L. Ca se organizeaza acum alegeri pentru un post in sectorul 4 (la Piedone) dupa ce fosta presedinta PC, Daniela Popa, a ales o pozitie (si) mai banoasa.

Ce mai poti zice in fata unei asemenea chestii?? Ratiunile morale imi spun s-o injur pe fosta vedeta tv, alea rationale imi spun sa nu... Adica stii, a fi politician pare in cazul de fatza un fel de veterinar al doctorilor. Ca asa se spune - te faci veterinar cand nu ai reusit sa ajungi doctor de oameni.

La fel si Teo, dupa ce a esuat in mod constant sa-si mai gaseasca gloria apusa de pe vremea cand presta la Pro TV, ce si-a zis? Ia sa ma bag, vere, in politica. Pentru ca si politica e o chestie de fraierit oamenii, ca si televiziunea... :) Adica la noi politica e o indeletnicire care tine tot de audienta si nicidecum de proiecte, realizari si alte cele...

Rational insa ii dau dreptate. Decat s-o frece pe bara si sa n-o bage nimeni in seama, mai bine sa fie vedeta PD-L. Miscarea e cu atat mai stralucita, cu cat Base' pare un mogul chiar mai tare decat Adrian Sarbu pe care Teo il tot plange si regreta pe la toate colturile.

Apropos, o mica barfa pe care am aflat-o recent din surse destul de sigure. Se zice ca, pe vremea cand lucra la Pro, Teo (mare vedeta fiind) s-a dus in Turcia sa negocieze cu baietii de la Kanal D. Care veneau in Romania si cautau vedete. Sarbu ar fi aflat si ar fi chemat-o in tara. Doar ca fitzoasa prezentatoare nu s-a intors. Asta cica l-ar fi infuriat pe mai marele proteveu la culme si de-aia nu mai vrea sa auda acum de ea.

In sfarsit. Ii prevad lui Teo un viitor stralucit in politica. Chiar cred c-o sa-i placa. Ii face din vorbe pe toti politicienii, nu e proasta deloc, e si simpatica... priza la public are, slava Domnului... Iar cum romanilor le place circul, peste cativa ani o vad chiar presedinta. Nu ne da paine si salam dar macar ne face sa radem... :) Iar pentru noi e suficient :))

PS: oare o sa ajunga mai tare ca Sarbu?? :)) Vedea-l-as pe mogulul Pro inscriindu-se in audienta la Teo :)))))


Vezi si:
- Ce vedete feminine li se potrivesc politicienilor romani - poze
- Daniela Crudu... poze incendiare si sexi cu vedeta Playboy Daniela Crudu
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

ce face foame de bani si fani...pe mine ma dezamageste intentia ei...parca si Dan Bitman era in politica...wth?!

VictorCh spunea...

Alaturarea "Teo - politica" e scarboasa! (Da' ideea din PS "face toate paralele": un spectacol de ne-ratat!)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - dap. ai toate motivele sa te dezamageasca... a intrat in troaca :) dap si dan bittman... si andrei gheorghe a avut o tentativa... este o atractie politica asta, vad... ar trebui s-o incercam si noi :D:D

@ victor - la cum e tarisoara asta, orice e posibil (asta apropos de ps). da, se pare ca lumea e mai degraba contra deciziei ei... eu chiar sper sa ne dea circ pe paine, si sa nu se transforme intr-un politician serios si cu pretentii... :)

Trimiteți un comentariu