marți, 30 martie 2010

Pentru iubitorii de cafea. S-a inventat inhalatorul de cafea

Sponsori:

Marturisesc ca si eu sunt un bautor de cafea. Adica bag cel putin doua-trei pe zi. Nu ma dau in vant dupa cafeaua fiarta insa beau cantitati industriale de 3 in 1 sau din aia de la bancomat, tonomat sau cum ii zice aparatului care da cafea pe fise. No deci mie si celorlalti iubitori de cafea, oamenii de stiinta ne-au facut o surpriza - au inventat inhalatorul de cafea. Il cheama Le Whif si-l vezi jos.

Care e miscarea? Pai cafeaua vine sub forma de particule... un fel de aer din cate inteleg. Si puf-puf bagi aerul ala cu particule de cafea in tine si e ca si cum ai baut o ceasca de cafea. Spun ca nici macar nu ingrasa precum cafeaua.

Le Whif asta nu este inventia inventiilor, pentru ca el exista deja pe piata insa cu praf de ciocolata. Ce mai urmeaza? Pai eu astept cu interes cafeaua injectabila sau cea pe care o iei sub forma de tableta. Pai e posibil?? Lasa vere cafeaua asa cum a facut-o mamica ei... s-o bem frumos in ceasca, sa se umple casa de mirosu' ala frumos, ca-n reclame...

Sau fa un inhalator din asta pentru mancare... Pentru pizza sau shaorma de exemplu. Atunci eu si omenirea, aflati la cura de slabire, ti-am fi cu adevarat recunoscatori :) Pai nu? :)


Vezi si:
- Reclama la cafea. Ai mai bea-o?
- Cea mai inutila masinarie construita vreodata - video
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu