duminică, 28 martie 2010

Ia uite ce telefon are cersetorul - video

Sponsori:

Romania. Tara in care cei care locuiesc in garsoniera, cu chirie, au BMW in parcarea din spatele blocului (cunosc cazul personal). Tara unde chipurile n-avem bani dar umplem mall-urile pana la refuz. Si iata jos, tzara in care cersetorii au telefoane IPhone. Lol, lol, lol.



Nu poti sa nu iubesti Romania. O tara a contrastelor pe care trebuie s-o locuiesti ca s-o intelegi :) Eu n-am IPhone ca mi se pare cam scump si cam fitza pentru nevoile mele. De-aia cersetorul de sus este cel putin smecher si-mi da clasa in orice moment :)

N-am facut-o niciodata dar vreau sa ma duc odata la un cersetor din asta sa-i cer sa-mi dea si mie un leu. Sunt curios daca mi-ar da. Adica asa cum imi cere mie, ar trebui sa-mi dea si el... Nu? :)



Vezi si:
- La ce-ti mai trebuie bani...
- Sefii cersetorilor, mai prosti ca subalternii
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Kenzor Wings spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dili spunea...

Ai mai Cipri ca e o campanie a radio21 :P da e adevarat ca cersetorii au nu iphone ci masinoace.... multi. Multi insa - ca batranii pe care i-am vazut azi la tv mancand din mila enoriasilor unei biserici - sunt oameni culti si poligloti care chiar nu au bani... si sa stii ca am si eu exemple de chiriasi cu jeep nu bmw in parcare, nu pricep si pace..

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dili - serios?? loool. mi s-a parut ceva fishy acolo da' am muscat-o ca era mult prea tare :)) si de-a noastra... sunt in urma un pic maica... acum incep sa recuperez... vezi?? romania!!! ce-ti spuneam? tre' s-o locuiesti... loool.

pe mine ma enerveaza cel mai mult babele care hranesc cainii. da' ia-i frate la tine in casa :)

Anonim spunea...

Sotul meu a cerut un leu unei cersetoare tiganci si ea i-a dat. Bineinteles ca nu l-a luat pt ca i-a fost sila, la cat de slinoasa era...

Dili spunea...

Da frate, si daca vrei material pt babe care hranesc caini hai la blocul meu, am zilnic certuri intre vecine din cauza asta, io-s la mijloc, da' macar stiu ca avem intrarea pazita mai ceva ca pentagonul..

Trimiteți un comentariu