luni, 22 martie 2010

Cam cat de prost tre' sa fii?? :)

Sponsori:

Am mai scris de treburi din astea, doar ca asta efectiv depaseste orice imaginatie. Ma uit pe mail, asa intr-o doara si vad un mesaj de la Western Union. Am mai facut operatii cu ei, deci nu-mi sunt straini (pe asta mizeaza si ei, teparii care se dau altii decat sunt) asa ca de curiozitate, deschid mailul. Ce crezi ca-mi spune?? Ca am castigat 85.000 de dolari. Trebuie sa-l contactez pe un nene si sa-i dau niste date... Nu foarte compromitatoare. Bine, sunt convins ca daca l-as suna, ar mai vrea si alte date si uite asa ar pacali un fraier.

Offtopic: am revenit pe meleaguri romanesti. Mi-era destul de dor. E bine din punctul asta de vedere. E mai ciudat din altele in care am avut parte la intoarcere de multe, multe surprize (teoretic placute) si multa agitatie, de care nu prea aveam chef. Dar e bine pana la urma :) Dupa ce se mai decanteaza gandurile, mai vedem ce putem scrie.


Vezi si:
- Cum am devenit bogat peste noapte
- Google Adsense: cum sa faci bani pe net, intr-o suta de ani
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

herrdanovici spunea...

Si eu sunt indignat de inselatoriile astea. Eu zic sa infiintam o fundatie la care sa cotizati lunar si care sa aiba ca si scop oficial declarat eradicarea acestui fenomen si informarea publicului despre acesti sarlatani. Anti-plicti am nevoie de contul si pinul tau, o simpla formalitate ceruta de stat pentru a putea dobandi statutul de membru. :)
Offtopic la offtopicul tau: Se pare ca nu ti-ai insusit conceptul de transparenta al UE. Te rog sa ne spui de cine ai fost obligat sa revii in tara ca daca ar fi sa ma iau dupa ce ai scris tu ar trebui sa cred ca ai venit de buna voie deci inseamna ca ai o responsabilitate apasatoare pe umeri si trbuie sa stai ultimul in tara sa stingi lumina. Ma bucur macar ca au ales o persoana responsabila pentru acest job ca nu mai aveam nevoie de inca o factura suplimentara la Electrica.

Trimiteți un comentariu